O gelirse Arda Güler için işler iyice karışacak! İspanyol gazeteci uyardı: "Kiralanacaksa da Kubo'daki hata yapılmamalı"

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
O gelirse Arda Güler için işler iyice karışacak! İspanyol gazeteci uyardı: "Kiralanacaksa da Kubo'daki hata yapılmamalı"
Fotoğraf: DepoPhotos

Diario AS yazarı Alvaro Benito, Kylian Mbappe'nin gelmesi halinde Arda Güler için işlerin daha da karışacağını söyledi.

Sosyal medyadan Arda Güler'i yorumlayan İspanyol gazeteci Alvaro Benito, Real Madrid'de hücum opsiyonlarının önümüzdeki yıl daha da artacağına dikkat ederek Arda Güler için uyarılarda bulundu.

İşte Benito'nun o açıklamaları:

"Arda Güler için ilk gereken şey sabır. Ne kadar genç olursa olsun her futbolcu oynamak ister ve bunun için acele eder. Haftalar geçmesine rağmen süre alamadığınızı görmek sinir bozucu olur. Sakatlık konusunda çok fazla şanssızlık yaşadığı belki. Sakatlıkları olmasaydı belki daha fazla dakikası olabilir, Carlo Ancelotti'ye daha fazla şey yapabileceğini gösterebilirdi. Tıpkı Brahim'in gelen fırsatlardan çok iyi yararlanarak teknik direktörüne neler vadettiğini göstermesi gibi. Ancak her şeyden önemli olan acele etmemek. Sabırlı olmak.

Real Madrid'de önümüzdeki sezon hücum opsiyonlarının artacağını görüyoruz. Mbappe'nin gelmesi olası. Endrick de var. Bu yüzden gelecek sezon da Arda Güler'in takımda olacağı net değil. Açıkçası bir karar verilmesi gerekecek, ancak acele etmeden. Oynayabileceği bir takıma kiralanması Arda için de iyi olur. Ancak bu iş o kadar basit değil. Onun için önce güvenebileceğiniz, oyun tarzı size de fayda sağlayabilecek bir takım bulmasınız. Kubo'ya bakın! Patlama yapana kadar orada burada bir sürü zaman kaybetti.

Arda Güler için takımda kalıp sabırlı olmak da bir seçenek. O hala bir çocuk. En kötü iki sezon sonra en iyi anlarını yaşamaya başlayacak.

Var olan yeteneğiyle takımdaki diğer isimlerle rekabet edebilmeli. Herkes onun hakkında harika konuşuyor.