Ancelotti fikrini değiştirdi: Arda Güler kalıyor

HABER MERKEZİ
Carlo Ancelotti Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Ancelotti fikrini değiştirdi: Arda Güler kalıyor
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'i takımda tutma kararı aldığı ve ligin kalan bölümünde genç yıldızın daha fazla süre alacağı ifade edildi.

2023 yılının ortalarında 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için karar verildi.

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti'den bir türlü beklediği süreleri alamayan Arda Güler'e müjdeli haber geldi.

Fenerbahçe'deki başarılı performansının ardından Real Madrid'e transfer olan yıldız futbolcu peş peşe sakatlıkların ardından 6 Ocak'ta ilk kez Arandina maçında Real Madrid formasını giymişti.

Ancak sonrasında beklediği süreleri alamadı. İyileştikten sonra sadece 7 maçta kısıtlı süreler alabilen Arda Güler'in sezon sonunda başka bir takıma kiralanması bekleniyordu.

Masada birçok teklif olmasına rağmen Carlo Ancelotti, Arda Güler'i takımda tutmaya karar verdi.

Diario AS'ta yer alan habere göre İtalyan çalıştırıcı Arda Güler'in yanı sıra Fran Garcia, Lucas Vazquez, Brahim Diaz gibi fazla fırsata sahip olmayan oyuncuların en azından sezonun geri kalanında daha sık kullanacak.

Ancak Ancelotti'nin planı bununla da sınırlı değil. La Liga'yı neredeyse garantileyen Real Madrid, Şampiyonlar Ligi maçlarına odaklanırken oyuncuları dinlendirmek, sakatlıkları önlemek niyetinde. Bunun için Arda Güler başta olmak üzere az şans bulan oyuncular ligin geri kalan maçlarında forma giyecek.

Arda Güler'in bu süreçte etkili olması halinde önümüzdeki sezon da takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.