Metin Uca'nın acılarla geçen hayatı! Ailesinden sonra sevdiği 3 kadını kaybetmiş

Magazin Haberleri
Metin Uca'nın acılarla geçen hayatı! Ailesinden sonra sevdiği 3 kadını kaybetmiş

Vefatı haberiyle herkesi yasa boğan usta televizyoncu Metin Uca’nın katıldığı bir programda ölümlerle sınandığı hayatıyla ilgili söyledikleri gündem oldu. Anne ve babasını 1,5 ay arayla kaybettiğini söyleyen Uca, "Ailemden sonra birlikte olduğum 3 kadını da peş peşe kaybettim" demişti.

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken yaşadığı rahatsızlık sonrası trafik kazası geçiren ve şah damarlarının tıkalı olduğu ortaya çıkan Uca’nın tedavisi yoğun bakımda sürüyordu.

Menajer Kübra Kalem Baykara dün, Uca’nın taburcu olmayı beklerken acil ameliyata alındığını ve sonrasında oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildiğini duyurmuştu.

Metin Uca'nın acılarla geçen hayatı! Ailesinden sonra sevdiği 3 kadını kaybetmiş - Resim : 1

Baykara, gece saatlerinde de 62 yaşındaki Uca’nın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Metin Uca'nın acılarla geçen hayatı! Ailesinden sonra sevdiği 3 kadını kaybetmiş - Resim : 2

"HAYATIMDA HEP SEVDİKLERİMLE SINANDIM"

Metin Uca, geçtiğimiz yıl konuk olduğu Haberler Youtube yayınında, anne ve babasını genç yaşta kaybettikten sonra sevdiklerini tek tek toprağa vermesinden bahsetmişti. Uca, "30 yaşında 1,5 ay ile anne ve babamı kaybettim. O günden beri de yalnız yaşıyorum. Bağlanma korkum o zamana dayanıyor. Hayatımda hep sevdiklerimle sınandım. Birlikte olduğum 3 kadını da peş peşe kaybettim. Ankara'da ses sanatçısı bir sevgilimle kötü ayrılmıştık. Evde astım krizi geçirdi. Ona karşı çok mahcup olduğum bir hayatım var. Sonra Derya'yı kaybettim. Sonra yine bir başkası var. Bu ölümler hep ayrıldıktan sonra oldu. Kendimi suçlu hissetmedim ama istemeden üzdüm" demişti.

Metin Uca'nın acılarla geçen hayatı! Ailesinden sonra sevdiği 3 kadını kaybetmiş - Resim : 3

VASİYETİNİ AÇIKLAMIŞTI

Ölümden korkmadığını ve güzel öleceğini düşündüğünü söyleyen Metin Uca, vasiyetini de ilk kez açıklayarak "Burası özgür bir ülke olsa yakılarak ölmek isteyenlere de saygı duyulurdu. Ama ne yazık ki böyle bir şansımız yok. Yakılarak ölmek ve küllerimin de İstanbul boğazından serpilmesini istiyorum. Ne yazık ki böyle bir şansım yok. İki yüzlü cenaze törenlerini istemediğim için yakılarak ölmeyi çok istiyorum. Umarım dostlarım ve bu konuda bıraktığım vasiyet çerçevesinde bunu yaparlar. Tören istemiyorum çünkü. Hatırlanmak istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV