MasterChef eleme potasına kim gitti?

MasterChef Türkiye TV8
MasterChef eleme potasına kim gitti?

MasterChef Türkiye'nin dün geceki son bölümünde, kırmızı ve mavi takım haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda 'çay saati' konseptinde yarıştı. Peki, dün gece son bölümde MasterChef eleme potasına kimler gitti?

MasterChef Türkiye 1. ve 2. eleme adayları ile birinci dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı 24 Eylül akşamı yaşanan dokunulmazlık oyunu heyecanı ile netlik kazandı. Peki, dün gece MasterChef eleme adayı kimler oldu, eleme potasına kim gitti? İşte, son bölümde yaşananlar.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Mavi takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Alper eleme potasına Bera'yı gönderdi.

Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Kaan oldu. Böylece bu hafta MasterChef eleme adayları Bera ve Kaan olarak belirlendi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın birinci dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan çay saati konseptinde yedi çeşit yemek istedi. Gecenin menüsünde ise parmesanlı kurabiye, dereotlu poğaça, gül böreği, sakallı, mücver, mercimek köftesi, çilekli tart, mekik ve cevizli kek vardı.

Şefler takım oyununda yarışmacılara tam 1 saat süre verdi. Süre sonunda yarışmacıların hazırladığı yemek menüleri şefler tarafından tadıldı. Şeflerin kararı ile dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları gecenin ikinci etabında bu kez siyah önlüklerini giyerek bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Bu turda şefler yarışmacılardan çikolata ile yaratıcı tabak hazırlamalarını istedi.

Açıklanan 45 dakikalık süre ile mavi kırmızı takım en iyi yemeği yapmak için elinden geleni yaptı. Bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapan tek isim Alper oldu. Böylece haftanın 1. bireysel dokunulmazlık oyununu Alper kazandı.