Menajerimi Ara

Menajerimi Ara

Star TV'de her pazar saat 20.00'de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisi, Ay Yapım imzası taşıyor. 

Fransız yapımı Dix Pour Cent’ten uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş otururken, drama ve komedi türündeki yapımın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alıyor. 

Menajerimi Ara dizisinin başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Serhat Teoman yer alıyor. 

Menajerimi Ara'nın yan rol oyuncuları;

Emrah Ayoğlu (Semi Sırtıkkızıl)

Gülin Yetik (Gamze Karaduman)

Beren Kahraman (Yaprak Medine)

Jülide (Nazlı Senem Ünal)

Bekir (Bedir Bedir)

Leyla (Pınar Ünsal)

Mayda (Aslı Mavitan)

Meral (Buse Sinem İren)

Ece (Duygu Şen)

Aydın (İdeal Beran Kotan)

MENAJERİMİ ARA DİZİSİNİN KONUSU

Menajerlik ajansı Ego'ya bağlı Kıraç (Barış Falay), Feris (Canan Ergüder), Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) adlı dört menajer ve ajansın patronu Serkan (Serhat Teoman) her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Sanatı ve işi ustaca birleştiriyorlar ancak özel ve profesyonel yaşamları bazen çatışmaya giriyor. Menajerler ve asistanları, bizi ünlü oyuncuların vahşi dünyasının perde arkasına götürüyorlar; kahkahalar, duygular, entrika, hayal kırıklığı ve gözyaşlarının sürekli çarpıştığı yere. Bu vahşi dünyanın içerisine ilk kez giren Dicle (Ahsen Eroğlu), egosu boylarından da yüksek olan kişiliklere karşı mücadelesine en alttan başlayarak savaşa bende varım diyor.