Menajerimi Ara Final İzle - 45. Bölüm

Menajerimi Ara
Menajerimi Ara Final İzle - 45. Bölüm

Menajerimi Ara dizisinin merakla beklenen finali yani 45. bölümü Star TV ekranlarında 11 Temmuz Pazar günü yayınlandı. İşte Menajerimi Ara dizisinin 45. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Menajerimi Ara finali tek parça full izle.

Menajerimi Ara dizisinin 45. bölümü yani final bölümü 11 Temmuz 2021 pazar günü Star TV'de yayınlandı.

MENAJERİMİ ARA 45. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kıraç’ın polisler tarafından apar topar götürülmesi herkese büyük bir şok yaşatır. Yaşanan büyük karmaşanın ardından Kıraç aklanır. Süper Ego ve Ceyda, son bir savaş için karşı karşıya gelir. Yeni bir uluslararası projeye oyuncularını sokmayı başaran taraf, Ego Ajans’ın sahibi olacaktır. Verilen büyük emeklerin ve çabaların ardından Ego Ajans’ın kaderini belirleyecek gelişmeler yaşanır. Herkes için yeni bir dönem başlarken Dicle ve Barış, aralarındaki buzları eritirler. 

MENAJERİMİ ARA 44. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Barış’ın Sinan’a attığı yumrukla Dicle ve Barış’ın arası tekrar açılır. Dicle Sinan’a karşı hissettiği mahcubiyetten ötürü Sinan’a oyuncusu Cem Belevi’nin filminde başrol oynayacağının sözünü verir. Bu sırada Ceyda’ya karşı savaşını sürdüren ‘Süper Ego’; Cem Belevi, Nursel Köse ve Mehmet Esen’i Ceyda’ya kaptırmamak için dört bir yandan planlar yapar. Kıraç, Dicle, Gülin ve Emrah; Belevi için mücadele verir. Çınar, bir yandan Nursel Köse’yi ikna etmeye çalışırken bir yandan da özel hayatına vakit ayırmak için büyük çaba gösterir. Mehmet Esen’i ikna etmek Peride’ye kalınca Peride, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Bununla beraber Dicle’yle arası bozulan Barış ise kariyeriyle ilgili yeni kararlar alır.

MENAJERİMİ ARA 45. BÖLÜM FİNAL FULL İZLE

Menajerimi Ara dizisinin 11 Temmuz Pazar günü yayınlanan 45. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİ KÜNYESİ

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Menajerimi Ara 45. Bölüm Final Fragmanı

menajerimi ara son bölüm Menajerimi Ara 45. bölüm izle dizi izle dizi haberleri Star TV dizileri Menajerimi Ara dizisi Star Menajerimi Ara izle menajerimi ara yeni bölüm izle star tv izle