Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu plaja indi

Menajerimi Ara
Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu plaja indi

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'da Dicle'ye hayat veren Ahsen Eroğlu, deniz sezonunu açtı. Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından tatil karelerini yayınladı.

Menajerimi Ara dizisindeki Dicle karakteriyle yıldızı parlayan Ahsen Eroğlu, tatil sezonunu erken açtı. 

Barış Falay, Fatih Artman ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi başarılı oyuncularla Menajerimi Ara'da kamera karşısına geçen Eroğlu, dizi çekimlerinin tamamlanmasının ardından sahillere indi. 

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu plaja indi - Resim : 1

Sezonun yorgunluğunu kumsalda atan Eroğlu, tatil karelerini takipçileriyle paylaştı. 

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu plaja indi - Resim : 2

Ahsen Eroğlu'nun "Papatyadan vazgeçemeyenler" notuyla yaptığı paylaşımına beğeni ve yorum yağdı. 

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu plaja indi - Resim : 3

BORAN KUZUM’LA AŞK MI YAŞIYOR?

Ahsen Eroğlu ile 'Saygı: Bir Ercüment Çözer'in yıldızı Boran Kuzum'un aşk yaşadıkları öne sürüldü. Çiftin, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de görüldükleri iddia edildi. İki oyuncudan da aşk iddiaları hakkında yanıtsız kaldı. 

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu plaja indi - Resim : 4

Boran Kuzum, geçtiğimiz aylarda başrolünde Ahsen Eroğlu'nun yer aldığı Menajerimi Ara dizisine konuk olmuştu. İkili, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde de rol almıştı.

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu plaja indi - Resim : 5

AHSEN EROĞLU KİMDİR?

Ahsen Eroğlu 27 Ekim 1994 tarihinde Çorlu'da dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunu bitiren Ahsen Eroğlu, oyunculuk eğitimini ise Sahne 3MOTA'da aldı.

Kariyerine 2015 yılında rol aldığı Modern Habil Kabil dizisi ile başlayan Ahsen Eroğlu, bu dizide Zehra isimli bir karakteri canlandırdı. Bu diziden sonra sırasıyla Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin gibi dizilerde yardımcı karakter olarak yer aldı.

 2019 yılında ilk başrolünü Kuzgun dizisinde Kumru Cebeci rolünü üstlenerek yaptı. Ahsen Eroğlu, şu sıralar Fransız Dix pour cent dizisinden uyarlanan Menajerimi Ara dizisinde başrol karakter Dicle'yi oynuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Menajerimi Ara Ahsen Eroğlu Menajerimi Ara dizisi Ahsen Eroğlu kimdir