Menajerimi Ara 42. Bölüm İzle

Menajerimi Ara
Menajerimi Ara 42. Bölüm İzle

Menajerimi Ara dizisinin merakla beklenen 42. bölümü Star TV ekranlarında 20 Haziran Pazar günü yayınlandı. İşte Menajerimi Ara dizisinin 42. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Menajerimi Ara 42. bölüm tek parça full izle.

Menajerimi Ara dizisinin 42. bölümü 20 Haziran 2021 pazar günü Star TV'de yayınlandı.

MENAJERİMİ ARA 42. BÖLÜMDE NE OLDU?

Barış’ın Ceyda’yla çalışmaya başladığı haberi Ego Ajans’ta bomba etkisi yaratır. Ceyda hazırladığı yeni sözleşmeyle Dicle’nin en önemli oyuncularından ve sendikada önemli bir role sahip Gürgen Öz’ün kalbini hızla kazanır. Gürgen Öz’ün büyük lokma olduğunu bilen Kıraç ve Çınar ise bunun üzerine Ceyda’nın hazırladığı sözleşmenin peşine düşer. Üniversiteden arkadaşının filminde cast direktörlüğü yapmaya başlayan Dicle’nin yolu bu sefer de cast direktörü olarak Ego Ajans’a düşer. Öte yandan, Peride’nin karşısına bambaşka bir iş fırsatı çıkar. Kıraç’ın oyuncusu Sinem Uslu, şampuan reklamı çekiminin olduğu günün öncesi Kıraç’ın sponsordan aldığı maşa ile saçlarını yakar. Bununla beraber Bahtiyar Engin’in setinden gelen acil durum haberiyle Çınar, oyuncusunun yanına koşar.

MENAJERİMİ ARA 41. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ego Ajans çalışanları, Dicle’nin kovulduğu haberi ile şok olurken Kıraç, Ceyda’nın bu kararı sonucu deliye döner. Ceyda’nın bu tavrına tahammül edemeyen Kıraç, Çınar ve Peride ile Ceyda’dan kurtulmak için yeni bir plan yapar. Bu plan doğrultusunda menajerler Dicle’nin kovulmasının ardından Feris’in oyuncularını bölüşmek isterler ancak hiçbir şey istedikleri gibi gitmez. Çünkü Ceyda’nın onlara karşı verdiği savaşta pes etmek gibi bir niyeti yoktur. Bununla beraber Çınar ve Jülide’nin eskiden sevgili olduğunu öğrenen Arzu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Barış’ın ise Aydın’ın borçlandığı otelci adamla başı hala derttedir. Ego Ajans’tan ayrıldığı duyulan Dicle’nin ise üstüne yeni iş teklifleri yağmaya başlar.

MENAJERİMİ ARA 42. BÖLÜM FULL İZLE

Menajerimi Ara dizisinin 20 Haziran Pazar günü yayınlanan 42. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİ KÜNYESİ

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

menajerimi ara son bölüm dizi izle dizi haberleri Star TV dizileri Menajerimi Ara dizisi Star Menajerimi Ara izle menajerimi ara yeni bölüm izle star tv izle