Menajerimi Ara 34. Bölüm İzle

Menajerimi Ara
Menajerimi Ara 34. Bölüm İzle

Menajerimi Ara dizisinin merakla beklenen 34. bölümü Star TV ekranlarında 18 Nisan Pazar günü yayınlandı. İşte Menajerimi Ara dizisinin 34. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Menajerimi Ara 34. bölüm tek parça full izle.

Menajerimi Ara dizisinin 34. bölümü 18 Nisan 2021 pazar günü Star TV'de yayınlandı.

MENAJERİMİ ARA 34. BÖLÜMDE NE OLDU?

Serkan’ın Feris’e yaptığı sürpriz evlenme teklifinin ardından, şu anda evli olduğu Melisa’nın boşanmaktan vazgeçmesi ortalığı karıştırıyor. İspanyol Şef Jose’nin reklam filminde oynamak için İstanbul’a yaptığı ziyaret, Çınar ve Emrah için zorlu bir serüven oluyor. Dizinin bu haftaki konuğu ise yetenekli oyuncu Ceren Taşçı oluyor.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın 34. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Yayınlanan tanıtımda Serkan, Feris’e evlenme teklif ettikten sonra Melisa’nın boşanmaktan vazgeçmesi gerçeğiyle karşı karşıya kalıyor. Her şeyden habersiz olan Feris, Serkan’ın telaşlı hareketlerinden şüphelenirken, durumdan istemsiz bir şekilde haberdar olan Dicle ise ne yapacağını bilemiyor. Serkan’ın tüm çabalarına rağmen, Serkan ve Melisa’nın boşanmadığını duyan Feris ise büyük bir şok yaşıyor. 

Çınar’ın Türkiye’de temsil ettiği İspanyol şef Jose Garcia, reklam filmi için geldiği İstanbul’a adım atar atmaz Çınar ve Emrah’ın hareketli günler geçirmesine sebep oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümünün sürpriz konuğu Ceren Taşçı oluyor. Taşçı, dizinin yeni bölümünde sektörün adaletsizliğine bir kez daha tanık oluyor.

MENAJERİMİ ARA 33. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kıraç’ın temsil ettiği yönetmen Ceyhun, Feris’in oyuncusu Ayça Varlıer’le çalışmak isterken, Ayça Varlıer ise geçmişte kendisiyle yaşadığı sıkıntılar sebebiyle Ceyhun’la çalışmak istemiyor. Yağmur Tanrısevsin’in sette yaşadığı problem sebebiyle menajeri Feris’i araması sonucu Serkan ve Feris, soluğu sette alıyor. Tanrısevsin'i kendi yaptığı sürpriz planına dahil eden Serkan, evlenme teklifiyle Feris’i şaşırtıyor. 

MENAJERİMİ ARA 34. BÖLÜM FULL İZLE

Menajerimi Ara dizisinin 34. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİ KÜNYESİ

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

menajerimi ara son bölüm izle dizi izle dizi haberleri Star TV dizileri Menajerimi Ara dizisi Star Menajerimi Ara izle menajerimi ara yeni bölüm izle star tv izle Menajerimi Ara