Masumlar Apartmanı

Masumlar Apartmanı

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, yayınlanmaya başladığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle izleniyor. Her hafta saat 20.00'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı'nın gerçek hayattan izler taşıması dikkat çekiyor. 

MASUMLAR APARTMANI HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Masumlar Apartmanı, Gülseren Buğdaycıoğlu’na ait olan ve Haziran 2020 tarihinde yayınlanan 'Madalyonun İçi' adlı kitabın 'Çöp Ev' bölümünden Deniz Madanoğlu tarafından uyarlandı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Lostuvalı otururken, Tolga Çetin dizide görüntü yönetmeni olarak yer alıyor.

OGM Medya imzalı olan dizinin ilk bölümü 15 Eylül 2020 tarihinde yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI'NIN KONUSU NE?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazadan dolayı tamamen değişir. İnci, ailesi büyük sırlarla çevrili olan Han’ın arabasına çarpar ve ikilinin yolları böylelikle kesişir.

Safiye (Ezgi Mola), Gülben (Merve Dizdar) ve Neriman (Gizem Katmer) yaşamı takıntılarla dolu üç kız kardeştir. Han ise hasta babalarının da içinde bulunduğu bu aileyle gerçek dünyayla arasındaki tek bağlantıdır. Han’ın bu yaşamdaki tek amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Zeynep Farah Abdullah) gördüğü o ilk anda değişir. İnci’ye aşık olan Han, ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Takıntılı yaşamlarından dolayı her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesinin hayatı, İnci ve Safiye’nin yıllar sonra ortaya çıkan aşkı Naci’yle birlikte daha da kontrolden çıkacak ve ortalık iyice karışacaktır.

MASUMLAR APARTMANI'NIN OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin başrollerinde sekiz yıl aradan sonra yeniden dizi setine dönen Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Zeynep Farah Abdullah ve Uğur Uzunel bulunuyor.