Masumlar Apartmanı 58. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı 58. Bölüm Tek Parça Full İzle!

Masumlar Apartmanı 58. bölümü TRT 1 ekranlarında 15 Şubat Salı akşamı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin yeni bölüm yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Masumlar Apartmanı dizisinin 58. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Masumlar Apartmanı son bölüm izle.

TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Masumlar Apartmanı dizisinde heyecan zirvede. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü 15 Şubat Salı günü ekranlara geldi. Masumlar Apartmanı 58. bölümünde neler yaşandığını izleyiciler merak ediyor. İşte Masumlar Apartmanı son bölüm bilgileri.

MASUMLAR APARTMANI 58. BÖLÜMDE NE OLDU?

Han ve Ceylan, tatsız sonuçlanan konuşmalarının ardından tatili yarıda kesip şehre dönerler. Han, vazgeçilmez sığınağına, “çöplüğe” gider ancak hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Safiye ise Naci’nin sıkıntısını anlamaya çalışırken büyük bir sırrı öğrenir. Bu sır, Safiye’nin kaldırabileceğinin çok ötesindedir. Gülben, kayınvalidesine destek olmak için çırpınırken, evde yeni birinin varlığı, takıntılarıyla baş etmesini güçleştirir. Doktorla bu konuyu konuşur ve onu bir hayli zorlayacak bir ödevle döner eve. Bu ödev, o büyük sırrı Gülben’in de öğrenmesiyle sonuçlanacaktır.

MASUMLAR APARTMANI 57. BÖLÜM KONUSU

Han, Mazo'ya yaptıklarını hatırlamasının ardından kendini sorgulamaya başlar. Kendisi ve geçmişiyle yüzleşme zamanı gelmiştir. Bir yandan da babasını daha fazla incitmeden bu duruma bir son vermek adına çözüm arayışına girer. Safiye, Naci'nin bir sıkıntısı olduğunun bilincindedir. Onu, kuralları ile bunaltmış olduğunu düşünür ve değişeceğini kanıtlamak için büyük bir çaba sergiler. Gülben, kendisinin bunca zamandır başaramadığı şeyi ablasının ilk günden yapabildiğini öğrenmenin şoku içerisindedir. Kararını verir; o büyük adımı atacaktır. Ceylan, Han'ı sorunlarından uzaklaştırmak için iki günlüğüne şehre yakın bir yere gitmeye ikna eder. Aklında, Han'ı mutlu edeceğine inanmış olduğu bir sürpriz de bulunur.

Masumlar Apartmanı 58. BÖLÜM İZLE

TRT 1 ekranlarında 15 Şubat 2022 Salı günü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 58. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı TRT1 masumlar apartmanı izle masumlar apartmanı son bölüm izle masumlar apartmanı yeni bölüm izle TRT 1 dizileri trt dizileri dizi haberleri dizi izle