Masumlar Apartmanı bu akşam var mı, 54. bölüm neden yok? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı bu akşam var mı, 54. bölüm neden yok? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?

Masumlar Apartmanı dizisi bugün yani 11 Ocak 2022 TRT 1 yayın akışında yer almadı. Dizinin 54. bölümünün neden yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Dizinin hayranları 54. bölümün yayın akışından neden çıkarıldığını sorgularken, dizinin yeni bölüm tarihi de merak ediliyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 53. bölümü TRT 1 ekranlarında 28 Aralık günü yayınlandı. 54. bölümünün de 11 Ocak 2022 günü yani bugün yayınlanması bekleniyordu.

MASUMLAR APARTMANI BU AKŞAM VAR MI, 54. BÖLÜM NEDEN YOK?

TRT 1'in bugünkü yayın akışında Masumlar Apartmanı yeni bölüm yer almadı. Dizinin 54. bölümünün neden yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Masumlar Apartmanı dizisi hayranları 54. bölümün yayın akışından neden çıkarıldığını sorgularken, dizinin yeni bölüm tarihi de merak ediliyor.

Dizinin 54. bölümü yılbaşı nedeniyle çekilemediği için diziye 2 hafta ara verildi. Bu yüzden de Masumlar Apartmanı'nın 54. bölümü bugün yayınlanmayacak. 

Masumlar Apartmanı bu akşam var mı, 54. bölüm neden yok? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Gerçek hikayelerden uyarlanan Masumlar Apartmanı 54. bölüm 18 Ocak 2022’de saat 20.00’de TRT 1’de!

MASUMLAR APARTMANI 53. BÖLÜMÜN KONUSU

Han, Ceylan’ın gitme kararının ardından içten içe yıkılsa da ona engel olmayacaktır. Bir yandan da içini kemiren bir hatayı telafi etmek için birini ziyarete gider. Bu ziyaretin sonundaysa beklemediği bir yüzleşme yaşar.
 
Gülben’in yokluğuna alışamayan Safiye, kendini aşan bir adım atar ve Naci’den destek ister. Naci ise Safiye’ye bambaşka bir sürpriz hazırlamaktadır ancak hiç tahmin etmediği bir tepkiyle karşılaşır. Gülben, ne yeni evine ne Esat’a ne de evliliğin kendisine alışabilmiştir. Yaşadığı sıkıntılar giderek içinden çıkılmaz bir hal alır. Esat’sa bu sıkıntılardan kurtulmak için radikal bir çözüm bulur.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı TRT 1 TRT 1 dizileri dizi dizi haberleri masumlar apartmanı 54. bölüm