Disney Plus

Disney Plus

Disney+, önceki dönemlerde paylaştığı açıklamada platformun yayına başlayacağı tarihi kesin olarak açıklamasa da yakın bir tarihi işaret etti. Türkiye'de 10 yıl yayın yapma lisansı alan Disney Plus yayına bu yaz başlayacağını duyurdu. Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic içerikleri platformda yerini alacak.

DİSNEY PLUS TÜRKİYE FİYATLARI NE KADAR?

Disney Plus, ABD'de aylık 6,99 ABD Doları veya yıllık 69,99 ABD Dolarıdır. Bu fiyat karşılığında, hizmetin birçok farklı tür ve ilgi alanını kapsayan tüm akış başlıklarına reklamsız erişim elde edersiniz.

DİSNEY PLUS'IN TARİHÇESİ

The Walt Disney Company'nin bölümü olan Walt Disney Direct-to-Consumer & International (Walt Disney Doğrudan & Uluslararası Tüketici) tarafından işletilen over-the-top (OTT) katılımlı talebe dayalı Amerikan video servisidir. Servis Amerika Birleşik Devletleri'nde 12 Kasım 2019 tarihinde faaliyete başladı.

İçerik olarak Walt Disney Stüdyoları ve Walt Disney Televizyonu'ndan filmler ve dizilere odaklanılıyor. Ek olarak Pixar, Marvel, Lucasfilm, National Geographic Ortaklıkları ile 20th Century Fox içeriği de dâhil olmak üzere mevcut ve yeni orijinal filmler ile televizyon dizilerini yayımlar.

Bu sayfa üzerinden Disney Plus (Disney+) ile ilgili tüm gelişmeler ve içerikleri okuyabilirsiniz...