Eda Ece'den Atatürk dizisini yayınlamayan Disney Plus'a tepki

Disney Plus Dizi Haberleri
Eda Ece'den Atatürk dizisini yayınlamayan Disney Plus'a tepki

Ünlü oyuncu Eda Ece, Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus'a tepki gösterdi. Ünlü oyuncu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşıp kalp koyarak skandal karara tepki gösterdi.

Yasak Elma'da canlandırdığı Yıldız karakteriyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Eda Ece, Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus'a yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

DİZİYİ YAYINLAMAMA KARARI ALDI

Geçtiğimiz sene Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu, skandal bir karara imza attı. Daha önce 2023 yılı içerisinde Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı "Atatürk" dizisini yayınlayacağını açıklayan Disney Plus, bu kararından vazgeçti. Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir kararla yerli içeriklerini kaldıran platform, "Atatürk" dizisinin bu kararın dışında olduğunu söylese de öyle olmadı. Disney Plus, seyircinin merakla beklediği Atatürk dizisini yayınlamama kararı aldı.

Eda Ece'den Atatürk dizisini yayınlamayan Disney Plus'a tepki - Resim : 1

Disney Plus'ın bazı projelerinde yer alan birçok oyuncu skandal karara sessiz kalırken, platformun marka elçisi olan Ede Ece sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Güzel oyuncu, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaşıp "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin ortak sevdası, minneti, şükrü Atatürk" notunu düştü.

Eda Ece'den Atatürk dizisini yayınlamayan Disney Plus'a tepki - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Eda Ece Atatürk dizisi Disney+ Türkiye dizi haberleri dizi haberleri