Youtuber Sertaç Kemiksiz: Köpeğe çarptık öldü ama kaza olmadı

Twitter YouTube
Youtuber Sertaç Kemiksiz: Köpeğe çarptık öldü ama kaza olmadı

Araç modifiye ve dönüşüm videolarıyla sosyal medyada tanınan YouTuber Sertaç Kemiksiz, bir köpeğe çarptıklarını söyledi. Köpeğin ölümünü ‘gerçek bir kaza’ olarak nitelendirmeyen Kemiksiz, “Çok eğlendik” dedi. Bu sözler sosyal medyada büyük tepki çekti. Kemiksiz'den de açıklama geldi.

YouTuber Sertaç Kemiksiz, yayınlanan videosunda düzenlenen bir organizasyonda köpeğin kaza sonucu öldüğünü söyledi.

Kemiksiz, “Ufak bir kazamız oldu. Bir köpeğe çarptık. O kadar araba bir köpeğe çarpıldı hayvancağız öldü. Ama kaza olmadı gerçekten” ifadelerini kullandı.

Kemiksiz’in söz konusu videosunu, oyuncu Ümit Erdim, Twitter hesabından paylaştı. Erdim paylaşımına “Köpek öldü ama olsun biz çok eğlendik.” notunu düştü.

SERTAÇ KEMİKSİZ'DEN YANIT

Sertaç Kemiksiz ise, Ümit Erdim'in paylaşımının altına yaptığı yorumda şunları söyledi:

Ümit bey böyle bir başlık atmış olmanıza çok üzüldüm. Orada bahsettiğim otobanda seyahat ederken, bir köpeğe çarpma anında birçok insanın hayatını kaybetmesine bile sebep olabilecek bir kazanın yaşanmamış olmasıydı.

Tepkilerini anlamamak söz konusu değil, böyle bir başlıkta ben de yakın tepkiler verirdim. Ama yanarak ölmemi, parça parça olmamı gerektirecek bir sonuca varıyor musunuz izledikten ve yukarıda yazdıklarımı okuduktan sonra siz?

 

Kaynak: Haber Global TV

youtube youtube haberleri