Şanlıurfa'da bir lastik ustası işten çıkmak isteyen çırağını hortumla dövdü

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da bir oto lastikçi ustası, işten ayrılmak isteyen çırağını hortumla dövdü. Ustanın acımasızca çırağına saldırdığı anlar kameralara yansırken, usta gözaltına alındı.

Şanlıurfa- Mardin yolunda bulunan akaryakıt istasyonu yanındaki oto lastikçi dükkanında meydana gelen olayda, çırak olarak çalışan genç, ustasına işten çıkmak istediğini söyledi. Buna sinirlenen lastikçi ustası ile çırak arasında tartışma çıktı. Bu sırada usta, kompresör hava hortumunu alarak, çalışanına defalarca vurdu. Ustası tarafından hortumla dövülen genç daha sonra iş yerinden ayrıldı.

Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyadan paylaşıldı. Tepki çeken görüntülerde çırağın "Usta vurma, ben çalışmıyorum" dediği anlar yer aldı. 

GÖZALTINA ALINDI 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, oto lastikçide çalışan ve işten ayrılmak isteyen bir çırağın, ustası olduğu ileri sürülen kişi tarafından hortumla dövüldüğüne ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayımlanması üzerine inceleme başlattı.

Şahsın kimliğini ve adresini belirleyen ekipler, M.D'yi gözaltına aldı. Şüpheli, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Kaynak: DHA

Şanlıurfa haberleri