İsrailli bakan haddini aşmaya doymuyor: Bu kez de İmamoğlu, Yavaş ve CHP'yi etiketleyerek Erdoğan'ı hedef aldı

Haber Merkezi
İsrail Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekrem İmamoğlu CHP Mansur Yavaş

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Erdoğan'ı hedef aldığı paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Katz, İBB Başkanı İmamoğlu'ndan had bildiren yanıt almasına rağmen yeni paylaşımında İmamoğlu ile birlikte Yavaş ve CHP'yi etiketleyerek Erdoğan'ı hedef aldı.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, yeni bir X paylaşımıyla daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Erdoğan'ın "klavye soytarısı" diye seslendiği Katz, bu kez de Instagram tartışması üzerinden Erdoğan'ı hedef alarak hakaret etti.

Katz paylaşımının sonuna ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP Gençlik Kolları'nı da etiketledi. İBB Başkanı İmamoğlu, ilk paylaşımına da kendisini etiketleyen Katz'a "Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz" şeklinde yanıt vermişti.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Dışişleri Bakanlığı, konuya dair "İsrail Dışişleri Bakanı, ülkemizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan, iftira ve yalan dolu, düzeysiz paylaşımlar yapmayı alışkanlık haline getirmiştir. Bahse konu şahıs, muhatap alınacak biri olma niteliğini çoktan yitirmiştir. Türkiye, dün olduğu gibi bugün de Filistinlilere en güçlü desteği vermeyi sürdürecektir." açıklamasını yaptı.