Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (29 Temmuz Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (29 Temmuz Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Afgan göçmenler: Sabahın ilk ışıkları ile işçi pazarında beklemek...

Türkiye'ye gelen Afgan sığınmacılar sabahın ilk ışıkları ile birlikte günlük işlerde çalışmak için işçi pazarlarına geliyor. Önceki zamanlara göre pazardaki insan sayısı azalmış, bazıları pazarlarda beklemeye korktuğunu söylüyor. Görüştüğümüz Afganlar yeni göç dalgası için 'Onlar da gelsin' diyor.

Dünyayı şoke eden karar! Simone Biles neden Tokyo 2020'den çekildi?

ABD'li ünlü cimnastikçi Simone Biles, yaşadığı mental problemler nedeniyle Tokyo 2020'de kalan müsabakalarda yarışmayacağını açıkladı. Tüm zamanların en başarılı cimnastikçisi olarak gösterilen Biles, kararıyla dünyayı şaşkına çevirirken akıllarda bu noktaya nasıl gelindi sorusu yer almakta?

Plazalarda aşıya 'ısrarlı' takip!

Salgının yayılma noktalarından birisi de iş yerleri. Türkiye 22 milyon aşılanmayan vatandaşa ne yapacağını düşünürken çalışanları hukuken aşıya zorlamak mümkün gözükmüyor. Fakat aşının bazı şirketler tarafından 'ısrarla' takip edildiğini söylemekte fayda var.

Bağışıklık sistemimiz unuttu mu zayıfladı mı? Maske çıktı, grip ve nezle geri geldi!

Maskeleri takmayı gevşettik. Bağışıklık sistemimiz uzun süredir unuttuğu grip ve nezle virüsü ile yeniden tanıştı. Nezle vakalarındaki artış dünyanın gündeminde. Bu sonbahar önemli...

Tüm dünyanın problemi: 'Aşı olmadım ve olmayı da düşünmüyorum...'

Dünya toplumsal bağışıklığa ulaşmanın yollarını ararken bu yönde atılan adımların sekteye uğramasında henüz hiç olmayanlar ve gelecekte de hiç aşı olmayacak olanlar önemli bir rol oynuyor. Milyonlarca insan henüz aşı olmadı, işte çarpıcı tablo...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin