Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Temmuz Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Temmuz Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

23 milyonun içinde bir grup: Bekle-görcüler

23 milyon vatandaş aşı olmadı. Aşı olmayanlar arasında farklı fikirlerde olan insanlar var. Aralarından ilginç olanı ise 'bekle-görcüler'. Bu grup başka insanların aşı olmasını ve yan etki göstermemesi durumunda aşı olmayı düşünüyor.

Sürpriz değil, alın teri! Türkiye'nin Çin galibiyetinin şifreleri...

Tokyo 2020'de mücadele eden Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, son olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0'la adeta sahadan silerek mağlup etti. Peki, sosyal medyada günün en konuşulan konusu haline gelen bu zafer nasıl elde edildi? Bu bir sürpriz mi yoksa biz zaten hep Çin'i yenebilecek güçte miydik?

Milyarderler neşeyle uzaya çıkıyor ama... Ne kadar zararlı, ne kadar güvenli?

Dünyaca ünlü milyarderlerin uzaya çıkma merakı geleceğe dair de mesajlar veriyor. Uzaya çıkmak ne zaman ve ne kadar yaygınlaşacak? Bu faaliyetler çevreye zararlı mı? Yolculuk güvenli mi? Yüzlerce kişi sıraya girdi bile... İşte yanıtlar.

Taksilere fazla para mı ödüyoruz? 'Ruhsat incelenebilir...'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin taksimetre ile oynandığı gerekçesiyle 400 taksinin ruhsatını askıya alması gündem oldu. Taksiciler iddiaları şiddetle reddederken olay akıllara 'Acaba taksilere fazla para mı ödüyoruz?' sorusunu getirdi.

 Irak artık ABD askeri istemiyor: 'Siz artık gitseniz...'

ABD askerinin ülkeden çıkması gerektiğini "nazikçe" dile getiren Irak Başbakanı Mustafa El-Kazımi ülkesinin iki müttefiği İran ve ABD'nin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda dengeyi korumaya çalışıyor.

Siz tatildeyken neler oldu?

9 günlük bayram tatili boyunca kimi güney sahillerinde kimi evinde dinlendi ve yeni başlayacak hafta için enerji depoladı. Siz tatildeyken telefonunuza çok bakmamış olabilirsiniz ama ülke gündemi hiç durmadı. İşte 9 günlük tatil boyunca yaşananlar...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global