Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (20 Temmuz 2021)

Haber Global
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (20 Temmuz 2021)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Tatil uyarısı: Dördüncü dalga erken gelebilir!

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde özellikle kıyı illeri dolup taştı ancak unutulan Delta varyantı, "Nasılsa aşılandım" rehaveti, maske ve mesafe kurallarına uymayanların çokluğu endişe yaratıyor. Haberglobal.com.tr'ye konuşan uzmanlar, "Eylülde beklenen dördüncü dalga daha erken gelebilir" dedi.

ABD'de kâbus gibi tablo: 'Yangın hava durumuna karar veriyor!'

Haziran ayında yaşanan tarihi sıcaklık ve kuraklıkların ardından ABD'nin Oregon eyaletinde eşine az rastlanır büyüklükte bir orman yangını iki haftadır bölgeyi etkisi altına aldı. Uzmanlar yangının, hava durumunu değiştirecek kadar büyük olduğunu vurgularken ekipler korkunç bir sınav veriyor.

Wall Street'in yeni rekabeti: Yüz yüzeyken anlaşırız!

Normalleşme sürecinde bankacılar yollara düşüyor. Sektörün büyük oyuncuları ise çalışanlarına yüz yüze buluşmalar yapmaları noktasında primler ve teşvikler veriyor. Peki neden?

Google Haritalar'da tehlikeli hata: 'Deneyimliler için bile ölümcül olabilir!'

Birleşik Krallık'ın en yüksek dağı olan Ben Nevis'in zirvesine çıkmak için Google Haritalar'ın önerdiği rotayı kullanmak isteyenler uzmanların "ölümcül" şeklinde nitelendirdiği ve profesyonel dağcılar için bile çok zor bir rotayla ilerlemek zorunda kalıyor. Uzmanlar uyardı, Google harekete geçti.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin