Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Kasım 2022)

Web Özel
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (17 Kasım 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Uyku hapı kullanımında küresel artış | LED diyeti, sıcak bir duş, sessiz, sakin, serin bir ortam...

Modern yaşamın en önemli sorunları arasında uyku problemleri de yer almakta. Küresel bir sıkıntıya dönüşen durum, uyku hapı ve takviye ürünlerin kullanımında da artışa neden oluyor. Uzmanlar ise haplara başvurana kadar bazı kritik önlemlerin mutlaka alınması gerektiğini vurguluyor.

Dolar büyüsü!.. Rowling yine kasasını nasıl dolduracak?

Dünyanın en çok kazanan yazarlarından Harry Potter'ın yaratıcısı J.K. Rowling büyük bir oyun projesi sonrası yine kasasını dolduracak. 1997 yılında ortaya çıkan Harry Potter evreni Rowling'e ömrü boyunca yetecek bir geliri nasıl sağladı?

Dünya Kupası arasına girerken...

Beşiktaş yaralarını sarmak için, Fenerbahçe metal yorgunluğunun etkisi ile, Galatasaray başka bir oyunla, Trabzonspor ise ligin tatil olmasına sevinerek Katar 2022 arasına giriyor.

Neden hala faks cihazı kullanılıyor?

Belki şaşıracaksınız ama faks cihazlarının kullanımı 21. yüzyılda hiç de az değil. Hukuk dünyası, faksı mail veya WhatsApp mesajlarına göre daha geçerli bir belge olarak görüyor.

Dünya Kupası yolunda G ve H Grubu analizi: Neymar ve Cristiano Ronaldo sahnede...

Futbol dünyası 2022 Dünya Kupası için gün sayarken gruplara ilişkin tahminler ve analizler de dile getiriliyor. Biz de Kupaya Doğru serimizde bu kez G ve H Grubu'nu ele alacağız. Neymar ve Cristiano Ronaldo'nun boy göstereceği iki gruptan kimler çıkar? Kimleri izlemek, neye dikkat etmek gerek?

Kaynak: Web Özel

Web Özel