Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (16 Mart Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (16 Mart Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Savaş ve kripto para ilişkisi: Bitcoin'e bakış nasıl etkilenir?

Bir tarafta Ukrayna'nın kripto varlıklar ile bağış kabul etmesi, diğer tarafta ise Rus oligarkların yaptırımlardan kaçmak için kripto kullanma ihtimalinin gündeme gelmesi. Rusya'nın Ukrayna'yı işgali kripto paraların imajını nasıl etkiler? Devletlerin konuya yaklaşımı değişir mi?

Çernobil'in içinde neler oluyor? 'Onlar için 1986'dan daha tehlikeli...'

Çernobil Nükleer Santralı'nı güvenli tutmak için 200'den fazla çalışan günlerdir santralde Rus askerlerinin gölgesinde görev yapıyor. Sağlık durumları endişe verici. 1986'nın tekrar yaşanmaması için çalışmaya devam ediyorlar. İnsani koridora izin verilmiyor.

Neredesin bahar? | 'Tamamen ortadan kaybolması...'

Türkiye genelinde bu kış oldukça sert geçerken Mart ayının yarısı geride kalmasına rağmen bahardan haber yok. Meteoroloji uzmanlarına göre artık kışlar ve yazlar uzadı. Peki bahar tamamen bitti mi?

Altay'ın müthiş dönüşü!

Fenerbahçe, 3.5 aylık sakatlıktan sonra sahalara dönen Altay Bayındır'ın forma giydiği 5 maçta 13 puan aldı. Sarı-lacivertliler, Altay'sız maçlarda 24 puan kaybederken 23 yaşındaki file bekçisi asist yapan tek kaleci olarak da öne çıkıyor.

Gözünüzü kapattığınızda bir sahili görebiliyor musunuz?

Bazı insanlar kurdukları hayalleri zihinlerinde canlandıramıyor. "Şimdi gözünü kapat ve bir sahilde olduğunu düşün." cümlesinin onlar için hiçbir anlamı yok çünkü beyinleri bunu yapamıyor. Bu duruma zihin körlüğü ismi veriliyor.

 

Kaynak: Haber Global TV