Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Haziran Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Haziran Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

İnternet büyü ilanlarından geçilmiyor, bazıları sahaflara gidiyor... 'Eski sevgilisini döndürmek isteyen de var, define arayan da...'

İnternet büyü ilanlarından geçilmiyor. İlahiyatçılar ve hukukçular yapılan eylemi tamamen reddederken, pazarlık yaptığımız medyumlar ücret karşılığında sorunları çözeceğini dile getiriyor. İstanbul'un çeşitli noktalarındaki sahaflarda sözde büyü kitaplarına rastlamak mümkün.

Yine, yeni bir platform geldi! Hangisine abone olacağız? Ne ara hepsini izleyeceğiz?

Disney+'ın oldukça iddialı bir şekilde Türkiye pazarına girmesiyle, abone olmak isteyenler için dijital platform sayısına bir yenisi daha eklendi. Bu kadar çok streaming platformu arasından hangisine karar vereceğiz? Hepsini izleyecek vaktimiz var mı?

Medvedev'in Ukrayna karşısındaki pozisyonu ne?

2008 yılında liberal bir siyasetçi olarak Rus siyasetinin zirvesine çıkan eski Devlet Başkanı Dmitry Medvedev, bugün Ukrayna karşısındaki çok sert söylemleri ile gündemde. Şu an için Medvedev'in Rus politikasındaki ağırlığı ne?

Geleceği tehdit altında iki ürün: Ketçap ve salça

Küresel ısınmadan kaynaklı işlenmiş domates hasadındaki sıkıntılar ketçabın ve Türk mutfağının vazgeçilmezi salçanın geleceğini tehdit ediyor. Peki ketçabın alternatifi var mı?

Milyonerler göçü: Para nereye gidiyor?

2022 yılı sonunda, dünyada 1 milyon doların üzerinde parası olan insanların en fazla göç ettikleri ülkenin Birleşik Arap Emirlikleri olması bekleniyor. Kişisel servetin en fazla çıktığı ülkenin Rusya olması beklenirken, Avrupa'da İsviçre yine kişisel servetin merkezi olacak gibi gözüküyor.

 

Kaynak: Haber Global TV