Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Aralık Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Aralık Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Ekmek arası zammında kritik konu: Ürkütmemek

Döner, köfte, tantuni, sandviç... Ekmek arası atıştırmak için sokakta verilen 10 dakikalık molalar artık pahalıya patlıyor. Esnafın derdi ise maliyet artışlarını müşteriyi ürkütmeden yapmak.

Türkiye'nin en pahalı tuvaleti bedava oldu!

Adıyaman Gerger'de 5 TL'lik fiyatı ile Türkiye'nin en pahalı tuvaleti sosyal medyanın gündemine oturdu. Haberglobal.com.tr'nin gündeme getirdiği olayın ardından kaymakamlık devreye girdi ve tuvalet bedava oldu.

Avrupa'da, Avrupa'ya sığınma başvurusu yapmak

Yunanistan'da sığınmacı olarak kabul edilen pek çok kişi Almanya'ya iltica başvurusunda bulunuyor. Alman kamuoyu konu hakkında ikiye bölündü. Avrupa'ya ulaşabilen bir göçmen neden tekrar sığınma başvurusu yapıyor?

Siz öldükten sonra iPhone'unuza ne olacak?

Teknoloji şirketleri uzun zamandır farklı miras modelleri üzerine çalışıyor. Facebook hesaplarına mirasçı atanabilirken, Google kişi vefat ettikten sonra telefonundaki hangi bilgilerin miras kalacağına kadar farklı seçenekler sunuyor. Apple da bu uygulamaya yeni güncellemesi ile başladı.

Piskopos çocuklara seslendi, 'Noel Baba diye bir şey yok!' dedi! Peki neden?

İtalya'nın güneyindeki Sicilya Adası'nda yer alan Noto kentinde bir piskopos, Noel öncesi çocuklara seslendiği bir konuşma yaptı. Piskopos, 9 yaşından küçük çocuklara hitap ettiği konuşmasında "Noel Baba diye bir şey yok" dedi. Çocukları şoke eden konuşmanın altında yatan sebep neydi?

Kaynak: Haber Global TV