Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (14 Temmuz 2021)

Türkiye Haber Global
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (14 Temmuz 2021)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

5 soru 5 cevap : Flamingo katliamı hakkında ne biliyoruz?

İnsanın doğaya olan saygısızlığı bu sefer de korkunç bir görüntü oluşmasına neden oldu. Tuz Gölü'nde bulunan binlerce flamingo (allı turna) açlık ve susuzluktan dolayı yaşamını yitirdi. Bu katliama dair ne biliyoruz? Tekrar yaşamamak için ne yapmalı?

Gençler neden eskisi gibi Facebook kullanmıyor? Görünürlük ihtiyacı... Amcalar ve teyzeler...

Bir zamanlar insanların yüzünü yıkamadan açtığı Facebook sayfaları artık ara sıra ziyaret edilen bir aile büyüğünün evi gibi. Facebook ne ara gençleri kaybetti? Amcalar ve teyzeler nasıl Facebook'un sahibi oldu?

Otellerden barakalara! Evsizler sürgüne yollanıyor...

Pandemi nedeniyle boş kalan otel odalarına evsizleri yerleştiren New York Belediyesi, normalleşme adımları çerçevesinde apar topar evsizleri baraka tipi barınaklara yerleştirmek istiyor. Federal mahkeme buna karşı çıkarken sokakta kalan evsizler ise adeta sürgüne gönderilmekte.

Bir Cannes klasiği: Film gibi soygun hikayeleri!

Dünya sinemasının en prestijli festivali olan Cannes Film Festivali filmlere konu olacak soygun hikayeleriyle de ünlü. Geçen cuma yine bir büyük mücevher soygununun eşiğinden dönülürken tarih, "başarılı" olmuş pek çok ilginç örnekle dolu.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global