Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (07 Nisan Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (07 Nisan Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

İftardan sonra 'acil' bir işleri çıktı! 'Başımdan aşağı her yerim ağrıyor...'

Acil servisleri poliklinik hizmetleri için kullanan vatandaşlar iftardan sonra hastanelere koşuyor. Sağlık çalışanları oluşan tablonun normalde acillik olmayan vakaların acil servisleri nasıl kullandığının kanıtı olduğu görüşünde.

Fiyatlarda Macaristan sistemi uygulanabilir mi? Osmanlı döneminde fiyatlar nasıl denetleniyordu?

AK Parti, bazı temel gıda ürünlerinde fiyatları yıl sonuna kadar sabitlemek için bir çalışma içinde. Peki bu çalışma piyasaya nasıl yansır? Macaristan yönetimi bunu nasıl uyguluyor? Sistem nasıl uygulanacak? Osmanlı döneminde uygulanan 'narh' sistemi neydi?

5 soru 5 cevap| Fransa sandıktan 'sağ' mı çıkacak?

Fransa cumhurbaşkanlığı seçimi için gün sayıyor. Seçmenler 10 Nisan'da ilk tur için sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bir dönem daha görevde kalmak için aday. Peki Macron kazanır mı? En yakın rakibi kim? Anketler ne söylüyor? İşte 5 soru ve 5 cevapta Fransa seçimleri...

Siyahiler neden daha fazla kira ödüyor?

Amerika Birleşik Devletleri'nde ırkların ödediği kira, depozito ve ev bulma süreleri arasında ciddi farklar var. Siyahiler kiralayacak bir ev bulmak için daha fazla konut gezerken, daha yüksek depozito ödemek durumunda kalıyorlar.

Yeni Zelanda'da kediler vahşi yaşama bela oldu! Düzenleme çağrısı...

Hem evlerde hem de sokaklarda kedi sayısında patlama yaşanan Yeni Zelanda'da kediler yerli kuşlar için çok ciddi bir tehdit oluşturuyor. Kedilere karşı savunmasız kalan kuşların nesli tehlikeye girerken çevreciler acilen bir düzenleme yapılması gerektiğinin altını çiziyor! Peki plan nedir?

Kaynak: Haber Global TV