Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (04 Ekim Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (04 Ekim Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Esad'ın 10 yıl sonra açtığı telefon ne anlama geliyor?

Suriye Arap Cumhuriyeti devleti yıllardır yaptırımlar ve ambargolar altında. Batı ülkeleri Esad'ın çoktan gitmiş olması gerektiğini düşünüyor. 10 yıl sonra Ürdün Kralı ile yapılan son bir telefon görüşmesi ise bölgedeki gelişmelere yeniden dikkat çekti.

Ferdi Hazard gibiydi!

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Rossi, asistleri ile ön plana çıksa da bana göre maçın tartışmasız yıldızı Ferdi Kadıoğlu'ydu. Ferdi, topu alışı, taşıyışı, yaptığı pres, defanstan gelip çıkardığı toplar, kestiği ataklar ve yaptıklarıyla iyi günlerindeki Hazard’ı anımsattı.

Galatasaray-Rizespor: Fantastik bir romanın heyecanlı bir bölümü

Rizespor son yıllarda ilginç hikayeler barındıran maçlar oynuyor. Bu maç da adeta bir fantastik roman serisine dönen Galatasaray-Rizespor karşılaşmalarının heyecanlı bir bölümü oldu.

DAEŞ yenildi ama 3 bin Yezidi hala kayıp! Bazıları esaret altında...

Yedi yıl önce bir soykırıma imza atan DAEŞ, Sincar'ı işgal ederken Yezidileri de katletmişti. Korkunç bir insanlık dramı yaşayan bu azınlık grubun 3 bin üyesi hala kayıp. Bazıları ise DAEŞ'liler tarafından yıllardır esir tutuluyor. Tüyler ürperten hikaye...

LeBron James, aşı konusunda neden sessiz? Ağır eleştiriler...

Çağının sesi en gür çıkan sporcularından biri olan LeBron James, sosyal adalet konusunda cesur bir şekilde görüşlerini belirtiyor. Peki LeBron, virüs ABD'deki siyahları bu kadar sert etkilerken neden aşı konusunda fazla sessiz kalmakta?

İş, hayatınızı ele mi geçirdi? Daha az çalışarak daha başarılı nasıl olunur?

Eğer çalışmak tamamen hayatınız olduysa bu sizi her zaman başarıya götürmeyebilir. Biraz vidaları gevşetip kariyerinizde daha başarılı olmak ve daha kaliteli bir hayat sürmek mümkün...

 

Kaynak: Haber Global TV