Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'yı belediyeye doldurmaya çalışıyorlar, hesabını soracağız!

İBB PKK İstanbul Büyükşehir Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'yı belediyeye doldurmaya çalışıyorlar, hesabını soracağız!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İBB'deki gözaltı olayına ilişkin de konuşan Erdoğan, “PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediyeye doldurmanın gayreti içerisinde ve dolduruyor hesabını soracağız” dedi.

Bugün gerçekleştirilen AK Parti İstanbul İL Teşkilatı iftar programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buradaki hitabında gündeme dair önemli açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulundu.

İBB'deki gözaltı olayına ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

“Bunların tek derdi, 15 Temmuz'un faili FETÖ'cüleri yeniden devlete doldurmak. PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi belediyeye doldurmanın gayreti içerisinde ve dolduruyor. Bunların da hesabını soracağız.

Bunların tek derdi Avrupa'ya, Amerika'ya şirin gözükmek için yabancı büyükelçilerden aldıkları talimatları yerine getirmek. Almanya'da bizim büyükelçimizi dışişlerine çağırıyorlar, Türkiye'nin Soros'u olan Osman Kavala için.

Biz anında onların büyükelçisini de Dışişleri Bakanlığımıza çağırdık. Hesabını sorduk. Bunların derdi, sallanıp duran altılı masalarını ayakta tutmak. Buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Yaşadığımız her vesayet tuzağının gerisinde bu oyunun izlerini görebilirsiniz. Bu oyunu 20 yılda nasıl bozduysak 2023'te de bir kez daha bozacağız. Hiçbir güç büyük Türkiye'ye engel olamayacak.” 

 

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan Recep Tayyip Erdoğan son dakika İBB haberleri İBB haberleri İstanbul AK Parti İl Teşkilatı AK Parti İstanbul