Biden’dan Gazze Şeridi’ndeki esirlerle ilgili açıklama: Dayanın, geliyoruz

ABD Joe Biden İsrail Filistin Gazze

Beyaz Saray'da düzenlenen bir etkinlikte açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Joe Biden, Gazze Şeridi'ndeki esirlerle ilgili soruya, "Dayanın, geliyoruz" şeklinde cevap verdi.

ABD Başkanı Joe Biden, esirlerle ilgili müzakerelerin devam ettiğini ve esir takasının olacağına inandığını söyledi. 

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze Şeridi’ndeki esirlerle ilgili, “Dayanın, geliyoruz” cevabını verdi.

Gazze Şeridi’ndeki esirler ile ilgili müzakereler devam ediyor. ABD’nin başkenti Washington DC’de bulunan Beyaz Saray'da düzenlenen bir iklim değişikliği etkinliğinde konuşan ABD Başkanı Joe Biden, Gazze Şeridi’ndeki esirler ile ilgili gelen bir soruyu cevapladı.

Biden, her gün esir takası ile ilgili çalışan taraflar ile irtibatta olduğunu belirterek, "Bunun olacağına inanıyorum, ancak ayrıntılara girmek istemiyorum” ifadelerini kullandı. Biden daha sonra esirlere ve ailelerine seslenerek, “Dayanın, geliyoruz" dedi.

İSRAİL SALDIRILARINDA 11 BİN 320 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail'in 7 Ekim tarihinden bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik düzenlediği saldırılarda 11 bin 320 kişi hayatını kaybetti.

İsrail güçlerinin 7 Ekim tarihinde başlayan abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları aralıksız devam ederken daha çok masum sivil yaşamını yitiriyor. 

İSRAİL SALDIRILARINA HEDEF AYIRT ETMEKSİZİN DEVAM EDİYOR

Gazze Şeridi'nde hastane, okul, pazar yeri, kilise, camii ayırt etmeksizin bombardımana devam eden İsrail ordusunun saldırılarında 7 Ekim tarihinden bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 11 bin 320'ye yükseldiği bildirildi.

 

 

Kaynak: AA