Kiracı Haberleri - Sayfa 12

Kiracı dizisinin yapımcılığını bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum gibi oldukça başarılı dizilere imza atan MF Yapım üstlenecektir. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı Kiracı dizisinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Kiracı Dizisi Konusu: bir apartmanda yaşayan ve her birinin farklı hikayesi olan insanların hayatları anlatılacaktır.

Yeni başlayacak olan Kiracı dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Hande Erçel'in kadroda olması bekleniyor. Şu an kesin olan tek isim Dilan Çiçek Deniz.

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Kiracı dizisinin Nisan ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Kira artışına yüzde 25 sınırı! Bakan az önce duyurdu Fahiş kiraya arabuluculuk formülü Vatandaşa yeni dönüşüm desteği Bakan Kurum tek tek açıkladı! Kira fiyatlarıyla ilgili yeni detay Kiracılara kritik uyarı! "Mutlaka öğrensinler..." Aidat öder gibi ev sahibi olma fırsatı! Konut fiyatları ne kadar olacak? Irkçılık yapan emlakçıya 5 bin TL ceza! Yeni ucuz konut modeli: Arazi kamudan, ev vatandaştan Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yeni sistemin detayları belli oldu Kira zamlarında yeni gelişme! O rakamı geçemeyecek Kira fiyatlarına yeni düzenleme! Kiracılar dikkat! Ev sahipleri yöntem değiştirdi Kiralardaki fahiş artış için Meclis Araştırma Komisyonu kurulması teklif edilecek Ev sahiplerinin yeni oyunu: Şimdi de 'ara zam' baskısı! Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor! Kirada tavan fiyat uygulanabilir mi? Siyahiler neden daha fazla kira ödüyor?