Kiracı Haberleri - Sayfa 10

Kiracı dizisinin yapımcılığını bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum gibi oldukça başarılı dizilere imza atan MF Yapım üstlenecektir. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı Kiracı dizisinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Kiracı Dizisi Konusu: bir apartmanda yaşayan ve her birinin farklı hikayesi olan insanların hayatları anlatılacaktır.

Yeni başlayacak olan Kiracı dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Hande Erçel'in kadroda olması bekleniyor. Şu an kesin olan tek isim Dilan Çiçek Deniz.

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Kiracı dizisinin Nisan ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Ev sahibinin banka oyunu Ev sahiplerinden kiracıyı çıkarmak için yeni taktik: Banka hesaplarını kapatarak... Kiracıların dikkatine: Eski ev sahibinizden tazminat alabilirsiniz Bir yılda ev kiraları yüzde 168 arttı Maaşlara zam gelmeden kiralara zam geldi Antalya'da 'yüksek kira' protestosu Gazeteci Metehan Demir: Ödeyemezsin, rakamlar korkunç Ev ararken dolandırıldı: Bir ev üç kişiye kiralandı! Yargıtaydan kiracılara yüzde 25 zam açıklaması! Evini yabancıya kiralayan ev sahipleri dikkat! Ev sahiplerinin yeni oyunu: Kiram eksik yatıyor Yüzde 200 zam sonrası ev sahiplerinden tepki çeken yeni kira şartı Yükselen enflasyon kentsel dönüşümü de vurdu! Enflasyon sonrası milyonları ilgilendiren zam oranı belli oldu Kiracılardan "fahiş zam" eylemi: "Yeter artık, bizi duyun" Seferberlik ilanı sonrası Ruslar akın akın Türkiye'ye geliyor: Kira ve ev fiyatları artabilir Yeni moda paylaşımlı salonsuz evler Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren gelişme! Ekim ayına dikkat Yüksek kiralara karşı yeni çözüm! Evinizi hiç tanımadığınız kişilerle paylaşabilirsiniz Dar gelirliyi ev sahibi yapacak 3 adımlı konut projesi başlıyor! Çok önemli uyarı! Bir imza ile kandırılabilirsiniz Bunun adı fırsatçılık: Öğrenciye penceresiz oda 3250 TL! Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren flaş gelişme! Bakan Bozdağ duyurdu Fiyatları duyan şokta! Yüzde 300 arttı, 1 yıllık peşin istiyorlar...