Kiracı Haberleri - Sayfa 11

Kiracı dizisinin yapımcılığını bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum gibi oldukça başarılı dizilere imza atan MF Yapım üstlenecektir. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı Kiracı dizisinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Kiracı Dizisi Konusu: bir apartmanda yaşayan ve her birinin farklı hikayesi olan insanların hayatları anlatılacaktır.

Yeni başlayacak olan Kiracı dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Hande Erçel'in kadroda olması bekleniyor. Şu an kesin olan tek isim Dilan Çiçek Deniz.

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Kiracı dizisinin Nisan ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Ev alırken dolandırılmayın: Ucuz ev tuzağına dikkat! Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! Araba satan 4 siteye soruşturma açılmıştı! Şoke eden detay ortaya çıktı Konut fiyatları ve kiralar nasıl düşecek? Detaylar belli oldu Bakan Kurum açıkladı: Kira ve konut fiyatları düşecek "İddia ediyorum ev kiraları 4 bin lira birden düşecek" Aman dikkat! Kiracı olanlar bu ayrıntıya dikkat etmezseniz 'davalık' olabilirsiniz 1+1 daireye 900 TL aidat isyan ettirdi! Ev sahiplerinden yeni hamle: Fırsatçılıkta kimse ellerine su dökemez! Kira sözleşmelerinde 5 önemli kurala dikkat! Evlerini yüksek kiraya veren ev sahipleri şokta! Bunu hiç beklemiyorlardı Kiracının evini ateşe verdi, sonra da kendini yakmak istedi Şişli'de aylık kirası 41 bin 990 lira olan 90 metrekarelik 2+1 daire! Arnavutköy'de kiraya zam tartışması! Ev sahipleri kiracıya saldırdı Yargıtay'dan emsal karar! O faturayı ev sahibi ödeyecek Kirayı kiralamak nasıl yatırım oldu? 'Bir koşulda mümkün...' Ev sahibi-kiracı kavgası: Ortalık savaş alanına döndü Kiracılar dikkat: İmzalamadan önce 2 kez düşünün! İstanbul’da ev sahibini öldüren kiracının ifadesi ortaya çıktı Yargıtay'dan önemli karar! Kiracı ve ev sahipleri dikkat: Artık geçersiz Oran sabitlendi, fırsatçılar bitmedi! Nilüfer Kas'tan kira düzenlemesi değerlendirmesi: Ucu yine kiracılara dokunacak Kirada yüzde 25 sınır sorunu çözer mi? Kiracılar şu an neleri bilmeli?