Kiracı Haberleri - Sayfa 9

Kiracı dizisinin yapımcılığını bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum gibi oldukça başarılı dizilere imza atan MF Yapım üstlenecektir. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı Kiracı dizisinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Kiracı Dizisi Konusu: bir apartmanda yaşayan ve her birinin farklı hikayesi olan insanların hayatları anlatılacaktır.

Yeni başlayacak olan Kiracı dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Hande Erçel'in kadroda olması bekleniyor. Şu an kesin olan tek isim Dilan Çiçek Deniz.

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Kiracı dizisinin Nisan ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Fırsatçı ev sahiplerinin yeni talebi! Geçmiş dönem enflasyon farkı istiyorlar Harabe daireye fahiş kira! Sosyal medyada tepki çekti Kiracıya 'evden çık' dayağı! Önce sokakta sonra apartmanda... "Ya geçmiş farkı öde ya da evi boşalt!" Yabancılara 'harabe ev' tuzağı: 8 bin 500 TL istendi Dubai'de tanıdık sözler: 'Biz taşınacağız, çıkın' 1 Eylül'de başlıyor: O davalara arabuluculuk şartı getirildi Kiracı ile ev sahibi anlaşmazlıklarında yeni dönem! Neler değişiyor? Kiracıya 'çık' payı: 'Komisyon vermek zorunda kalıyoruz' Kiralardaki fahiş yükseliş durmuyor: Emlakçılar bile yaka silkti Kiralara tavan uygulaması getirilebilir mi? 800 TL kirayı 5 bin TL'ye yükselten ev sahibi serbest kaldı Milyonlarca kişi için son tarih 31 Mart! Beyanname vermeyi unutmayın Kira enflasyonu dizginlenecek! Kira geliri olanlar dikkat! Son tarih 31 Mart 2023 Uzmanlar 'risk yok' deyince emlak fiyatları, o ilde 3'e katlandı! Kontrolden çıktı: Büyükşehirlerde fiyatlar uçacak! Kadıköy'deki kiralar şoke ediyor! Hande Doğandemir isyan etti Bakanlıktan gayrimenkule 'radar' denetimi 2 milyonluk evi resmi işlemde 700 bin TL olarak gösteriyorlar Kiracı ve ev sahipleri dikkat: '2023 kira artış oranı' yüzde kaç? Site aidatları kira ile yarışıyor Kiracısının kapısına böyle dayandı! Giremeyince pencereye geçti Kiracı hangi durumlarda tahliye edilebilir? Kiracı hangi durumlarda çıkarılır?