Jude Bellingham Haberleri - Sayfa 3

Jude Victor William Bellingham 29 Haziran 2003 tarihinde Stourbridge, İngiltere'de dünyaya gelmiş La Liga ekiplerinden Real Madrid'de orta saha mevkisinde oynayan İngiliz milli futbolcudur. Jude Bellingham'ın kardeşi Jobe Bellingham da kendisi gibi futbolcu olup Championship ekiplerinden Sunderland forması giymektedir.

Futbol kariyerine Birmingham City'nin altyapısında başlayan Bellingham, Ağustos 2019'da 16 yaş 38 günlükken ilk kez A takıma çıkan kulübün en genç oyuncusu oldu ve 2019-20 sezonu boyunca düzenli olarak oynadı. Temmuz 2020'de Borussia Dortmund'a katıldı ve ilk rekabetçi maçında kulübün gelmiş geçmiş en genç golcüsü oldu.

Real Madrid yıldız futbolcuyu kadrodan çıkardı Jude Bellingham'ı kendisine aşık eden gizemli güzelin kim olduğu ortaya çıktı Real Madrid 3.0 yükleniyor... 715 milyon euro'luk hücum hattı! Real Madrid'de büyük korku: Arda Güler, Rodrygo, Joselu diken üstünde! Ancelotti'nin elindeki lükse bakın: Arda Güler bu kadroda forma şansı bulabilir mi? Real Madrid'i üzecek haber! Yıldız isme 2 maç ceza Valencia- Real Madrid maçının özeti: Dram, gözyaşı, VAR, hakaretler, kırmızı kart ve sürpriz son! Bellingham Arda Güler'e, Arda Vini'ye, Vini Bellingham'a... Kendine 'Deli' diyen Rüdiger, Arda Güler'i tek kelimeyle anlattı Süre almak için Ancelotti'nin gözünün içine bakan Arda Güler, Bellingham'ın gol sevincini yaptı! Real Madrid'de Bellingham endişesi! Bellingham 1 milimetre ile felaketten kurtulmuş Arda Güler, Bellingham'ın yokluğunda Ancelotti'den daha fazla süre alabilir mi? Real Madrid'de Bellingham şoku! Arda Güler topu Bellingham'a verip kaçtıktan sonra bakın ne oldu! Arda Güler, Jude Bellingham'ı çaresiz bıraktı Real Madrid'li yıldızdan rakibine şok sözler Bellingham, Arda Güler ve Valverde'nin harika paslaşmaları viral oldu Jude Bellingham cezalı duruma düştü: Yerine Arda Güler ya da Brahim Diaz oynayacak