Jude Bellingham Haberleri - Sayfa 2

Jude Victor William Bellingham 29 Haziran 2003 tarihinde Stourbridge, İngiltere'de dünyaya gelmiş La Liga ekiplerinden Real Madrid'de orta saha mevkisinde oynayan İngiliz milli futbolcudur. Jude Bellingham'ın kardeşi Jobe Bellingham da kendisi gibi futbolcu olup Championship ekiplerinden Sunderland forması giymektedir.

Futbol kariyerine Birmingham City'nin altyapısında başlayan Bellingham, Ağustos 2019'da 16 yaş 38 günlükken ilk kez A takıma çıkan kulübün en genç oyuncusu oldu ve 2019-20 sezonu boyunca düzenli olarak oynadı. Temmuz 2020'de Borussia Dortmund'a katıldı ve ilk rekabetçi maçında kulübün gelmiş geçmiş en genç golcüsü oldu.

EURO 2024'te final heyecanı! İşte muhtemel 11'ler Jude Bellingham'ı Messi korkusu sardı ama asıl korkması gereken Rodri Tüm dünyayı kasıp kavuran "Arda Güler'in maçı olsa da izlesek" hissi! Merih Demiral'a şok bir ceza veren UEFA Jude Bellingham'ı affetti EURO 2024 çocuk oyuncağına döndü! Real Madrid taraftarı Arda Güler - Jude Bellingham yarı finali istiyor UEFA, soruşturma kapsamında Jude Bellingham'dan savunma istedi, 3 gün süre verdi Jude Bellingham olay hareketiyle ilgili açıklama yaptı! Bellingham'dan şapka çıkarılacak gol Real Madrid'e darbe üstüne darbe... Neyse ki Arda Güler var! Kayıp aranıyor: En son Sırbistan maçında görüldü, Jude Bellingham'ın büyük düşüşü EURO 2024'ün Tyrannosaurus'ları ve Troodon'ları: Cristiano Ronaldo'dan Arda Güler'e en iyiler... EURO 2024'ün en iyi genç oyuncuları listesinde 2 Türk futbolcu var Arda Güler 10 favoriden biri olarak gösterildi "Ballon D'Or'u Cristiano Ronaldo alır" EURO 2024'ün en değerli futbolcuları EURO 2024'te mutlaka izlenmesi gereken oyuncular açıklandı Kylian Mbappe'nin transferi Arda Güler için ne anlama geliyor? Real Madrid'de taht oyunları Mbappe'li Bellingham'lı Arda Güler'li Real Madrid, Galacticos'tan daha iyi değil ama şimdilik... Real Madrid'in 2024-25 planı ortaya çıktı... Real Madrid'in çaylakları: İlk kez Şampiyonlar Ligi finalinde oynayacaklar! La Liga'nın en iyisi seçildi Toni Kroos yerine forma giyecek kişiyi işaret etti Modric ve Kroos giderse Real Madrid ne yapacak?