Jude Bellingham Haberleri

Jude Victor William Bellingham 29 Haziran 2003 tarihinde Stourbridge, İngiltere'de dünyaya gelmiş La Liga ekiplerinden Real Madrid'de orta saha mevkisinde oynayan İngiliz milli futbolcudur. Jude Bellingham'ın kardeşi Jobe Bellingham da kendisi gibi futbolcu olup Championship ekiplerinden Sunderland forması giymektedir.

Futbol kariyerine Birmingham City'nin altyapısında başlayan Bellingham, Ağustos 2019'da 16 yaş 38 günlükken ilk kez A takıma çıkan kulübün en genç oyuncusu oldu ve 2019-20 sezonu boyunca düzenli olarak oynadı. Temmuz 2020'de Borussia Dortmund'a katıldı ve ilk rekabetçi maçında kulübün gelmiş geçmiş en genç golcüsü oldu.

Ancelotti'nin yeni problemi: Mbappe'nin yerine kim oynayacak? Carlo Ancelotti 180 milyon euro'luk yıldıza yedek kulübesini gösterdi: "Arda sahaya çıkıyorsun" Real Madrid'e bir iyi bir kötü haber! Real Madrid'de Bellingham ve Tchouameni iyileşti, Arda Güler'in ilk 11'deki yeri riskte Carlo Ancelotti'ye peş peşe Arda Güler soruları, "Maalesef o özelliği yok" Ancelotti Bellingham'ın yerine iki oyuncu seçti, biri oynayacak! Bellingham'dan Sümeyye Boyacı ile paylaşım Jude Bellingham bizzat Florentino Perez ile konuştu Ünlü yorumcudan flaş Arda Güler yorumu: "Mbappe'nin yıldızını o parlatabilir" Real Madrid revirinde yer kalmadı, Arda Güler mecburen ilk 11'de Bellingham 7 milyon pound'a iki ev yaptırıyor, biri kendisine biri ailesine Bellingham'ın sakatlık yaşadığı 'plantaris kası' insanların yüzde 10'unda bulunmuyor! Bellingham sakatlandı, taraftarlar Arda Güler'i istiyor ama... Real Madrid'de büyük şok: Jude Bellingham apar topar antrenmanı bıraktı Ancelotti Bellingham'ı da yakacak! Aşırı yükleme! Real Madrid'de eşkenar dörtgen sesleri! Hoca ısrar etme dön istersen! Arda Güler'siz Real Madrid'de 'BMV' kaza yaptı Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in dehası Real Madrid - Atalanta maçı kadroları: Arda Güler ilk 11'de değil Real Madrid'e organize gol formülü: Arda Güler olmadan imkanı yok Carlo Ancelotti bütün tuşlara birden basıyor! Carlo Ancelotti: Bellingham'ı aradım telefonu açmadı! "Messi Arjantin'i bıraksaydı Cristiano Ronaldo da Portekiz'i bırakırdı" Sergen Yalçın 'Bellingham'ı gömdü!