Kayıp aranıyor: En son Sırbistan maçında görüldü, Jude Bellingham'ın büyük düşüşü

Sırbistan karşısında attığı golle İngilizler arasında heyecan yaratan Jude Bellingham sonraki iki maçta ortada görünmedi. Slovenya maçında tam 16 kez top kaybetti.

Son Güncelleme:

Real Madrid'le geçirdiği harika bir sezonun ardından EURO 2024'te İngiltere'nin en büyük kozu olan Jude Bellingham turnuvanın ilk maçında Sırbistan karşısında attığı golle heyecan yaratmıştı.

Ancak Danimarka ve Slovenya maçlarında Bellingham ortada gözükmedi. Turnuvanın yıldızı olması beklenen Real Madrid'li oyuncunun büyük düşüşü ve yarattığı hayal kırıklığı herkesi şaşkına çevirdi.

İlk maç sonrası çözülmeye başlayan Bellingham uzun ve yorucu bir sezon geçirmişti. Ancak beklentiler büyüktü.

BBC'de konuşan Ellen White, "Jude Bellingham'ı yıldızlarımızdan biri olduğu için bu kadar övmüştük ancak bugün onu oturttuğumuz tahttan ayrıldı. Biraz yorgun görünüyordu. Umarım eski haline döner ve takımı yönlendirir. Onun için sinir bozucu bir geceydi" yorumunda bulundu.

Slovenya karşısında 55 pas atan Bellingham 48'ini tamamlamayı başardı. Ancak 16 kez top kaybetti. Kaleye hiç şut atmadı, birkaç iyi pası oldu. Bir kez top sürdü, iki mücadelelerin sadece 5'te 1'ini kazanabildi. ve maçı kötü bitirdi.

The Sun gazetesi "Jude Bellingham'ın yeniden İngiltere'nin süper kahramanı olması gerekiyor aksi taktirde Üç Aslan'ın EURO 2024'ü kazanma şansı kalmayacak" diye yazdı.

Altın Top ödülünü kazanabilmesi için bu turnuvada zafere ihtiyacı olan Bellingham böyleyken öte yanda takım arkadaşı ve diğer Altın Top adayı Vinicius Jr.'da Brezilya'da herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Kosta Rika maçında çok etkisiz oldu ve ikinci yarıda yerini Endrick'e bıraktı. 

Sonraki Haber