Real Madrid - Atalanta maçı kadroları: Arda Güler ilk 11'de değil

İspanyol basınında çelişkili haberler gelse de görünen o ki Carlo Ancelotti, Atalanta ile yapacakları Süper Kupa maçında Arda Güler'i ilk 11'de oynatmayacak.

Son Güncelleme:

Birkaç gündür tam takım antrenman yapına Ancelotti, antrenmanda Vinicius, Mbappe ve Arda Güler'i hücumda test etti. Bu gelişmenin ardından Arda'nın Atalanta maçına ilk 11'de çıkabileceği konuşuldu. Ancak bugün çıkan haberler aksini gösteriyor.

Carletto'nun sahaya Dortmund'la oynadıkları Şampiyonlar Ligi finali kadrosuyla çıkması bekleniyor. Futbolu bırakan Toni Kroos'un yokluğunda ise bu mevkiye Bellingham çekilecek, doğan boşluğu da Kylian Mbappe kapatacak.

Genel kanı bu 11'in sahaya sürüleceği yönünde. Yani hücum üçlüsünde 2 Brezilyalı ve 1 Fransız yer alacak.

Her ne kadar Arda Güler, Rodrygo'dan çok daha iyi performans gösterse de Ancelotti, bildiğini okumaya devam edecek.

Real Madrid bu akşam saatlerinde Varşova'da bir antrenman yapacak. Öncesinde Ancelotti, iki Real Madrid'li futbolcuyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantıda Arda Güler'in durumunun sorulması bekleniyor.

Real Madrid'in Atalanta maçına şu 11'le çıkması bekleniyor: Courtois, Militao, Rüdiger, Mendy, Carvajal, Bellingham, Valverde, Tchouameni, Mbappe, Rodrygo, Vinicius Jr. 

Antrenmanlara bakıldığında Arda Güler'in maçın ikinci yarısında Rodrygo'nun yerine oyuna dahil olma ihtimali yüksek. 

Sonraki Haber