"Ballon D'Or'u Cristiano Ronaldo alır"

Bu sezon Altın Top ödülü için iki Real Madrid'li Jude Bellingham ve Vinicius Jr. favori gösteriliyor. Ancak aksini düşünenler de var.

Son Güncelleme:

Real Madrid'in La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla bu iki oyuncu doğal favori haline geldi. Ancak futbol sadece Avrupa'da oynanan bir oyun değil.

İspanya'nın popüler futbol programı El Chiringuito'nun yorumcularından Edu Aguirre, Portekiz'in EURO 2024'ü kazanması halinde Cristiano Ronaldo'nun Ballon d'Or'u kazanacağını öne sürdü.

Bir Ronaldo hayranı olan Aguirre, Portekiz'in EURO 2024'ün en büyük favorisi olduğunu söylerken bu durumda La Liga ve Şampiyonlar Ligi zaferlerinin Vinicius ve Bellingham'a yetmeyeceğini çünkü Ballon d'Or'u Cristiano Ronaldo'nun hak edeceğini iddia etti.

Aguirre, "Çocuklar, tartışma bitti. Eğer Cristiano 39 yaşında Portekiz ile EURO 2024'ü kazanırsa Ballon d'Or'u da kazanır. Hak edilmiş olur, tarihin en iyi oyuncusu. Bu yıl 45 maçta 44 gol attı. Milli takım tarihinin en çok gol atan oyuncusu (130 golü var, en yakın takipçisi Pauleta'nın 47 golü bulunuyor).

Sonraki Haber