İslam Memiş Haberleri - Sayfa 5

İş adamı, ekonomist, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı-Köşe Yazarı& Ekonomi Programı Sunucusu - Bilirkişi. 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Orduludur. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Erzurum Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

İslam Memiş, Anadolu Ajansı’nda finans analizleri hazırladı. Kuyumculuk sektöründe de faaliyet gösteren, perakende mağazasını işleten Memiş aynı zamanda çeşitli tv kanallarında piyasa analizleri yapıyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İslam Memiş gram altının kaçınılmaz sonunu açıkladı: İki etkiyle birlikte gerçekleşecek İslam Memiş'ten 'Sevgililer Günü' uyarısı İslam Memiş'ten gram altında 'son iki gün' uyarısı Hedefi 12'den vuran İslam Memiş o güne dikkat çekti: Neler olacak neler? İslam Memiş 5 gün sonrasına gözünü dikti: Rakamı açıkladı... İslam Memiş'ten faiz kararı sonrası gram altın uyarısı İslam Memiş, 'çarşı pazar karışacak' deyip tarih verdi 'Mayıs'ı işaret eden İslam Memiş "40-45 lira" dedi ve ekledi: "Pozisyon almalı" İslam Memiş'ten 'gram altın haberlerine dikkat' uyarısı Gram altın, dolar, euro... İslam Memiş "Sizi Mayıs'a hazırlayacağım" diyerek duyurdu İslam Memiş'ten gram altın için son uyarı: Bunu yaptınız yaptınız... İslam Memiş '1 Ocak'ta başladı' diyerek uyardı: Bu iş ciddi... İslam Memiş, 'sürpriz bir şey oldu' diyerek açıkladı İslam Memiş 'sona gelindi' dedi: Gram altın 1-2 hafta içinde... İslam Memiş yaklaşmakta olan fırtınayı haber verdi İslam Memiş'ten 'gram altın' uyarısı: Sakın macera aramayın, süreç başladı 'Gram altın kahini' İslam Memiş kötü haberi verdi İslam Memiş gram altında 3000 lira için ona işaret etti İslam Memiş gram altın için tek tek zirveleri açıkladı: Gün geldi çattı İslam Memiş gün vererek müjdeyi verdi: Perşembe günü son İslam Memiş'ten çarpıcı uyarı: Çok can yakacak Gram altın için bu haftaya dikkat İslam Memiş'ten gram altın için '90 gün' uyarısı İslam Memiş: Gram altında bu yılın dip seviyesi...