İslam Memiş Haberleri - Sayfa 4

İş adamı, ekonomist, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı-Köşe Yazarı& Ekonomi Programı Sunucusu - Bilirkişi. 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Orduludur. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Erzurum Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

İslam Memiş, Anadolu Ajansı’nda finans analizleri hazırladı. Kuyumculuk sektöründe de faaliyet gösteren, perakende mağazasını işleten Memiş aynı zamanda çeşitli tv kanallarında piyasa analizleri yapıyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İslam Memiş, gram altın için yeni tarih verdi 'Paniğe dikkat' diyen İslam Memiş'ten gram altın ve borsa iddiası İslam Memiş'ten altın için karamsar tahmin İslam Memiş, gram altın için yeni rakam verdi İslam Memiş, gram altın için son çağrısını yaptı 'Dikkat' diyen İslam Memiş'ten bir iyi bir kötü haber Altınlarını satan İslam Memiş "Hayır, bekle" deyip ekledi: Bu hafta yükseliş bekliyorum 'Hedef tuttu' diyen İslam Memiş bu kez çok şaşırttı: Biz artık ona geçiyoruz İslam Memiş'ten 'ciddi sorunlara neden olabilir' uyarısı Altını İslam Memiş'in gözünden düşüren neden! Gram altın rekor seviyede! İslam Memiş "almayın" diyerek kazandıracak olanı açıkladı Dedikleri bire bir çıkan İslam Memiş 'asıl sürpriz' için tarih verdi İslam Memiş, gram altın için son fırsatı açıkladı İslam Memiş'in bu tweet'i olay oldu... Dün saat 18:53... "Görev değişikliği kötü bir şey değil..." 'Fırsat' zilini çalan İslam Memiş uyardı İslam Memiş, beklediği şubat rekorunu açıkladı İslam Memiş gram altının kaçınılmaz sonunu açıkladı: İki etkiyle birlikte gerçekleşecek İslam Memiş'ten 'Sevgililer Günü' uyarısı İslam Memiş'ten gram altında 'son iki gün' uyarısı Hedefi 12'den vuran İslam Memiş o güne dikkat çekti: Neler olacak neler? İslam Memiş 5 gün sonrasına gözünü dikti: Rakamı açıkladı... İslam Memiş'ten faiz kararı sonrası gram altın uyarısı İslam Memiş, 'çarşı pazar karışacak' deyip tarih verdi 'Mayıs'ı işaret eden İslam Memiş "40-45 lira" dedi ve ekledi: "Pozisyon almalı"