İslam Memiş Haberleri - Sayfa 3

İş adamı, ekonomist, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı-Köşe Yazarı& Ekonomi Programı Sunucusu - Bilirkişi. 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Orduludur. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Erzurum Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

İslam Memiş, Anadolu Ajansı’nda finans analizleri hazırladı. Kuyumculuk sektöründe de faaliyet gösteren, perakende mağazasını işleten Memiş aynı zamanda çeşitli tv kanallarında piyasa analizleri yapıyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

'Ciddi problem var' diyen İslam Memiş gram altındaki riski açıkladı 'Altın çağı' geliyor! İslam Memiş gram altının 2024 yılı sonu rekorunu açıkladı... İslam Memiş gram altın yatırımcısını uyardı 'Piyasaları koklayan adam' İslam Memiş kazandıracak fırsatı açıkladı 'Güvenli liman altın'ın geleceğini açıklayan İslam Memiş 'o altını sakın almayın' dedi İslam Memiş 'hayal' dedi gram altın için nihai sonu açıkladı 'Satış gelebilir' diyen İslam Memiş uyardı: Unutmayın... Gram altında 'yok artık' dedirtecek tahmin 'Gram altında gözünüz orada olsun' diyen İslam Memiş, yapılması vahim olacak hatayı açıkladı İslam Memiş uyardı: 6 aydır söylüyordum... İslam Memiş'ten gram altın uyarısı Gram altın 'kahini' İslam Memiş 'Bu haftaya çok dikkat' diyerek uyardı! Altına yasaklar zinciri! İslam Memiş vatandaştan saklanan bilgiyi açıkladı! İslam Memiş, gram altın için yeni rakam verdi İslam Memiş, gram altın için 3 kademeli uyarı yaptı İslam Memiş, gram altınla ilgili bunu ilk kez açıkladı Son dakika Gram altına yasak mı geliyor? İslam Memiş uyardı 'Cumaya dikkat' diyen İslam Memiş gram altın müjdesini verdi İslam Memiş, gram altın bombasını patlattı 'Ucuza buldum' diyenlere İslam Memiş'ten uyarı: Tek bir yolu var, o da... İslam Memiş'ten 'pazartesi ve salıya dikkat' uyarısı 'Altında önemli bir gelişme var' diyen İslam Memiş uyardı İslam Memiş, gram altın için yılın uyarısını yaptı Gram altını terk eden İslam Memiş bombayı patlattı: Uyanın ve işinize bakın!