'Kapı açıldı' diyen İslam Memiş, gram altında 2025 sloganını verdi: 1-4 Ekim ise çok kritik!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekim ayının ilk haftasının yaşanacağı bu hafta için 'çok kritik' derken, gram altında 'kapı açıldı' diyerek 2025 yılının sloganını da verdi. Memiş, tüm yatırım araçları için beklediği bant aralıklarını da açıkladı.

Son Güncelleme:

Finans analisti İslam Memiş, bu haftanın çok kritik olduğuna işaret ederek nedenini açıkladı. İslam Memiş, borsa, dolar-euro, ons altın-gram altın ve ons gümüş-gram gümüş için beklediği bant aralıklarını da açıkladı. 2025 yılına bir tahminle kapı aralayan Memiş, 'Kapı açıldı' diyerek gram altın uyarısında bulundu. 

Youtube kanalında, "Nasıl karar vermeliyim?" başlıklı videosu ile değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, ilk olarak borsa ve döviz kuru değerlendirmesi yaptı:

"Eylül ayını geride bırakıyoruz, ekim ayına gireceğiz. Bu hafta hangi gelişmeler var, finansal yatırım araçlarına hangi bant aralıklarını takip etmeliyiz?

Borsa İstanbul 9744 puanda. Borsada 9750 puan güçlü destek seviyesi. Bu seviye aşağı yönlü kırılırsa, aşağıda 9650 lira var. Pozitif yükseliş beklentim devam ettiği için 10 bin puan seviyesini denemesini bekliyorum borsada. Borsada 6 aylık beklentim 12 bin puan. Düşüşleri alım fırsatı olarak görmeyi sürdüreceğim. Perşembe günü enflasyon var. TÜİK'e göre düşüşler devam ediyor, borsaya pozitif katkısını olma ihtimali güçlü diye düşünüyorum. Bu hafta merkez bankalarının başkanlarının konuşmaları da var. Sert dalgalanmalar olacaktır. Borsada düşüşler alım fırsatı."