İslam Memiş gram altın için sloganı verdi: Yeni rekor 3 bin 500 lira için tarihi açıkladı

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu haftanın özelinde ve eylül ayı için bitcoin, döviz kurları, ons ve gram altın ile gümüş fiyatlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, gram altın için sloganı vererek eylül ve yıl sonu tahminini açıkladı. Memiş, gram altınının göreceği yeni rekoru açıklayarak yatırımcılara, "kesinlikle bunu yapmayın" diyerek uyarıda bulundu.

Son Güncelleme:

Piyasa analisti İslam Memiş, bu haftanın çok yoğun geçeceğini belirterek, 18 Merkez Bankasının faiz kararının yatırım enstrümanları üzerinde çok etkili olacağını açıkladı. 

Bu hafta çok dalgalı bir seyirde piyasa olacağını söyleyen Memiş,  "Çok ciddi bir şekilde piyasaları yakından takip etmeyi sürdüreceğiz. tam 18 Merkez Bankasının faiz kararı açıklanacak. En önemlileri Amerika Merkez Bankası FED, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Çin Merkez Bankası ve İngiltere Merkez Bankası ve bununla birlikte Toplamda 18 Merkez Bankası'nın faiz kararlarını açıklayacağı bir hafta dolu dolu çok yoğun çok sert dalgalanmaların oluştuğu bir haftada olacağız para piyasalarındaki enstrümanlara tek tek bakacağız ve nelere dikkat etmemiz lazım." ifadelerini kullandı.