70 bin euro dolandırdı! Mikonos zengin İsrailliyi konuşuyor

yunanistan ÖZEL HABERLER Magazin Haberleri Yaşam Haberleri Dolandırıcılık yöntemleri Ekonomi haberleri Organize suç örgütü Turizm İsrail
70 bin euro dolandırdı! Mikonos zengin İsrailliyi konuşuyor

İsrailli zengin bir turist Yunanistan'ın sosyetik adası Mikonos'ta bulunan gece kulübünden 70 bin euroluk hesabı ödemeden kaçtı. Olay Yunan basınında yankılanırken kamuoyu da dünya zenginlerinin gözde adası Mikonos'taki fiyatları tartışmaya başladı.

Yunanistan polisi, Ege'de dünya sosyetesinin uğrak yeri Mikonos adasında 70 bin euroluk hesabını ödemeden gece kulübünden ayrılan İsrailli bir iş adamının peşine düştü. İsmi açıklanmayan İsrailli, adanın ünlü Paraga Plajı'nda bulunan popüler gece kulübü Sant Anna'da arkadaşlarıyla eğlenmişti. Mykonoslive.tv'deki habere göre, 30 bin euro değerinde iki şişe vintage şampanya açıp birini havuza döken İsrailli zengin, yanındaki arkadaşlarıyla gece kulübünde İsrail bayrakları sallamıştı. Yunan basında yer alan haberlere göre eğlence düşkünü İsraillilerin diğer içecekleri ve suşi siparişi ile birlikte son hesapları 100 bin euroya çıktı. Ancak adı belirtilmeyen İsrailli yalnızca şampanya için 30 bin euro ödemek isteyince gece kulübü yetkilileri polise haber vermek zorunda kaldılar. Yunan basını polisin İsrailli zengini sorgulamak istediğini yazdı.

70 bin euro dolandırdı! Mikonos zengin İsrailliyi konuşuyor - Resim : 1
Mikonos'taki sosyetik gece kulübünde tanesi 30 bin euro olan şampanyadan iki şişe açtıran İsrailli iş insanının şişelerden birini havuza döktüğü gece kulübü kameralarına yansıdı. 

EN PAHALI ADA

Mikonos gece hayatı, ihtişamı ve durmaksızın süren partileriyle dünyada tanınıyor. Yunan basını "Ada zengin ve ünlüler için bir oyun alanı olarak dünyada haklı bir şöhrete sahip" ifadelerini kullanırken, gece kulüpleri ve plaj barları genellikle lüks meraklısı müşterilere son derece fahiş fiyatlarla hizmet ediyor.

ÜNLÜ AKINI VAR

Mikonos adası, bütün dünyadan ünlü oyuncuları, müzisyenleri, sinema ve televizyon yıldızlarını da ağırlıyor. Ünlüler arasında, geçtiğimiz hafta Mikonos'ta lüks aile tatilinin tadını çıkarırken görüntülenen Jessica Alba da vardı. ABD'deki başkanlık seçimlerinde Demokrat aday Kamala Harris'i destekleyen Hollywood yıldızı, Ornos Limanı'na varışı ve gemiden inişi sırasında Mykonos Live TV kamerası tarafından görüntülendi. Temmuz ayında, 11 yıllık yönetmen/koreograf eşi Benjamin Millepied'den boşanan Natalie Portman, teselliyi Mikonos'ta buldu. Hollywood yıldızı, Mykonoslive.tv tarafından 13 yaşındaki Aleph ve 7 yaşındaki Amalia adlı iki çocuğuyla birlikte lüks bir yatta görüntülendi.

70 bin euro dolandırdı! Mikonos zengin İsrailliyi konuşuyor - Resim : 2
Tatilini Mikonos'ta geçiren ünlüler arasında Jessica Alba da vardı. 

MATT DAMON ZİYARET ETTİ

Amerikalı Oscar ödüllü aktör Matt Damon bu yıl da Mikonos'ta görüldü. Damon, Ornos tatil beldesinde ailesiyle birlikte bir plaj barında görüntülendi. Damon daha önce de birkaç kez Mikonos'u ziyaret etmişti. Oyuncu ve senarist, 2001 yılında Jason Bourne film serisinin çekimleri sırasında ilk kez Yunan adasını ziyaret etti. Çekimler adanın çeşitli noktalarında gerçekleşti.

70 bin euro dolandırdı! Mikonos zengin İsrailliyi konuşuyor - Resim : 3
Matt Damon yaz tatilini son iki yıldır Mikonos'ta geçiriyor. 

BOL PARA HARCADILAR

Amerikalı komedyen ve aktör Kevin Hart, bu yaz doğum gününü Mikonos'taki lüks bir sahil barında kutladı. Misafirlerini eğlendirmek için 170 bin euro (180 bin dolar) harcayan Hart, barmenler ve diğer personel için ise 37 bin euro (40 bin dolar) bahşiş bıraktı. ABD'li oyuncu ve şarkıcı Billy Porter da bir televizyon ekibiyle Mikonos'ta görüntülendi. Porter'ın kozmopolit Yunan adası hakkında bir belgesel çektiği belirtiliyor.

[email protected] 

Kaynak: Web Özel