Sakarya'da ambulans kazaları karıştırınca yaralı 40 dakika yerde bekledi

Sakarya
Sakarya'da ambulans kazaları karıştırınca yaralı 40 dakika yerde bekledi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde birbirine yakın iki bölgede aynı anlarda meydana gelen trafik kazası sonrası bölgeye sevk edilen ambulans kazaları karıştırdı. Ambulansın gelmesini bekleyen yaralılar ise dakikalarca yerde kaldı.

Derya D.'nin kullandığı otomobil ile sahil istikametinden çarşı istikametine seyir halinde olan Onur Y.'nin motosikleti çarpıştı. Çarpışmanın sonucunda motosiklet sürücüsü yaralandı.

Aynı dakikalar içerisinde ikinci bir kaza daha meydana geldi. Seyir halinde olan Onur D. otomobil ile Muammer Y. idaresindeki motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonucunda motosiklet sürücüsü yaralandı.

Her iki kaza sonrasında vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Aynı dakikalar içesindeki kazaların meydana gelmesi sebebiyle sağlık ekipleri kazaları karıştırdı. Plaj Caddesi üzerindeki yaralı Onur Y., sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Diğer kazada yaralanan Muammer Y. ise dakikalarca yerde ambulansın gelmesini bekledi. Yaralı, yaklaşık 40 dakika sonra gelen ambulansla Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, seyir halindeki otomobil ile motosikletin çarpışma anı ve çevredekilerin yardıma gitmek yer alıyor. Polis, her iki kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Sakarya trafik kazası