Peynire bakakalan fareler arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 7 saniyede buluyor

Zeka testi
Peynire bakakalan fareler arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 7 saniyede buluyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 7 saniye oyalayabilecek bir test daha.

İşte kafanızı karıştıracak yeni bir bulmacayla karşınızdayız. Görsel zekanızı ölçen bu testte üstü camla kapatılmış peynire bakakalan fareleri gösteren iki resmi bulunuyor. İki görsel arasında 3 fark var ve farkları bulmak için 7 saniyeniz olacak. 

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar iki resim arasındaki 3 farkı 7 saniyede buluyor. 

Peynire bakakalan fareler arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 7 saniyede buluyor - Resim : 1

Neredeyse tamamen aynı görünen bu iki resim arasındaki 3 farkı bulabildiyseniz tebrik ederiz. Bu farkları 7 saniyede bulanların IQ'su oldukça yüksek kabul ediliyor. 

Eğer doğru sonuca 7 saniyede ulaşamadıysanız üzülmenize gerek yok. Testin doğru yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. 

Öncelikle 3 farktan 2'si hemen gözünüze çarpacaktır. Ancak ne var ki geriye kalanları bulmak o kadar da kolay olmayacak. 

7 saniyelik süre içerisinde sonuca ulaşamayanlar için doğru yanıt aşağıda...

İŞTE YANIT

Eğer resimdeki farklı olan detayları 25 saniyelik süre içerisinde bulamadıysanız, o halde işte zeka testinin doğru yanıtı:

Resme dikkatli şekilde bakanlar parıltıları, peynirdeki farklılığı ve farelerden birinin kulağının eksik olduğunu 7 saniyede bulmayı başardı. 

 Peynire bakakalan fareler arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 7 saniyede buluyor - Resim : 6

Kaynak: Haber Global TV