O gün bugün! Ünlü astrolog Dinçer Güner 'etkisi 3 gün sürecek' diyerek müjdeyi verdi

HaberGlobal.com.tr
Dinçer Güner Astroloji
O gün bugün! Ünlü astrolog Dinçer Güner 'etkisi 3 gün sürecek' diyerek müjdeyi verdi

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 'Risk alma ve fırsatları değerlendirme zamanı' başlıklı tüyosunda, burçlar için 'etkisi 3 gün sürecek' dediği gelişmeleri yazdı.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Mars ile Jüpiter arasında üçgen açı oluşacak ve etki süresi 3 gün" diyerek günlük analizini paylaştı.

Güner, "Risk alma ve fırsatları değerlendirme zamanı" başlıklı günlük tüyosunda, şunları yazdı:

"Mars ile Jüpiter arasında üçgen açı oluşacak ve etki süresi 3 gün

Bugünlerde inançlar, felsefi konular üzerine tartışmalar yapılabilir. Spora başlamak için idealdir. Maceracı işlere girişmek, risk almak için uygundur. Eğer alım satım işleriniz var ise bugünlerde halledebilirsiniz. Bugünlerde cesaretiniz oldukça yerinde olacak, korkusuzca her zor durumun üstesinden gelebileceksiniz.

Fiziksel uğraş gerektiren işlerin altından rahatlıkla kalkabilirsiniz. Kendinize güven gerektiren işlerde başarı oranı çok yüksek olacaktır. Rekabetten keyif alabilirsiniz, özellikle iş hayatında. Ticari girişimler için uygun bir dönemdir. Yurtdışı bağlantılı her türlü iş ve girişim için uygundur.

İş yatırımları, yeni projeler için yapılacak girişimler ve her türlü aktivite için oldukça olumlu bir transittir. Eylemlere başarı, ticari görüşmelere şans getirir. İçinizde neşeli bir heves hissedersiniz. Sağlığınız iyi, ruh haliniz memnuniyet verici bir seviyede olabilir. Gelecekle ilgili olumlu planlar yapabilirsiniz. Rahatlıkla korkusuzca risk alınabilir."