Mısırın pişme süresini neredeyse 10 kat azaltan yöntem ile sadece 5 dakikada yumuşacık mısırlar hazır
Sokaklarda arabaları ile mısır satan satıcılardan alınan közlenmiş ya da haşlanmış mısırların yumuşacık olduğuna dikkat etmişsinizdir. Evlerde pişirildiğinde hem daha uzun sürede pişen hem de daha sert kalan mısırlar yerine sizler de yumuşacık mısır pişirebilirsiniz. Üstelik sadece 5 dakikada.
Yayınlanma:
Son Güncelleme
dışarıdan alındığından adeta lokum gibi yumuşacık olan mısırları evde pişirince nedense o kadar da yumuşak olmaz. evlerde pişirilen mısırların sert kalması ya da tam anlamıyla pişmemesi sorunlarından bıktıysanız bu konuda size yardımcı olacak bazı pratik bilgiler var.
Doğal yöntemler içerisinde mısır pişirmenin püf noktası olan bir pişirme önerisi bulunuyor. Bu sayede evlerinizde pişirdiğiniz tüm mısırlar lokumdan bile daha yumuşak kıvamda pişiyor. İşte hem yumuşacık hem de lezzetli mısırlar pişirmenin püf noktası: