Genç Kart nedir? Genç Kart başvurusu nasıl yapılır? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Genç Kart açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Genç Kart nedir? Genç Kart başvurusu nasıl yapılır? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Genç Kart açıklaması!

Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Genç Kart nedir, Genç Kart başvurusu nasıl yapılır? araştırmaları da hız kazanmış durumda. İşte Genç Kart uygulaması hakkında merak edilen güncel bilgiler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda Genç Kart uygulaması hakkında konuştu. Milyonlarca genç Genç Kart uygulaması hakkında araştırmalara başladı. Peki, Genç Kart nedir? Genç Kart ne işe yarar? Genç Kart başvurusu nasıl yapılır?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI: GENÇ KART NEDİR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili; "18 yaşına giren gençlerimize 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere Genç Kart vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Genç Kart nedir? Genç Kart ne işe yarar? Genç Kart başvurusu nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Genç Kart, 1 yıl boyunca 18 yaşını dolduran gençler tarafından kullanılabilecek. Müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal faaliyetlerden indirimli ya da ücretsiz yararlanılacak.

"Tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültür ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabileceklerdir. Zaman içinde imkanları daha da genişleteceğiz."

GENÇ KART BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Genç Kart başvuru detayları ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kaynak: Haber Global TV